Benim Sevdam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim SevdamŞimdi başkadır benim sevdam ![]() ![]() Yıkık dökük hayallerin peşinden gitmektense, upuzun bir aşk düşlerim artık ![]() ![]() Kavgasız, gürültüsüz, sıradışı bir aşk![]() ![]() Öyle bir şey ki ne Mecnun sevmiştir Leyla'yı böyle, nede Ferhat bu aşkla dağları delmiştir![]() ![]() Başkadır şimdiki sevdam, daha tutucudur, daha güzeldir ![]() ![]() Her sevdanın bitiminden biraz daha arta kalan, bir topaktan ibarettir![]() ![]() Herşeyden kalırmış ya hani biraz, işte o kalanların yükselişidir ![]() ![]() Şimdi başka severim herşeyi, herşeyi başka görürüm![]() ![]() Büyütmem içimdeki kini, hiç kimseye![]() ![]() ve hiç kimseye haddinden fazla değer vermem artık, hoş veremem ya zaten neyse![]() ![]() Bir başkadır şimdi yüreğim Hiç bir imza yoktur altında![]() ![]() ve hiç bir şiir anlatamaz onu![]() ![]() ![]() Zaman geçer, herşey değişir, tıpkı sevdamın değiştiği gibi ![]() ![]() Bir başka olmuştur bakışlarım, görmek istediğimi değilde gerçekleri görürüm artık Kulaklarım başka duyar, ellerim başka okşar olur![]() ![]() Yüreğimin başkalaşımı bütün bedenime vurur ![]() ![]() Yok! derim kendime, değişmeyeceğim ben, yine eskisi gibi seveceğim sanki acı çekmeyi arzulayan biri gibi ![]() ![]() Hayır! diye bağırırım gördüğüm gerçek olamaz derim gördüğüm yalanlar karşısında![]() ![]() Neden sonra düşünürüm, yüreğimle beraber ne çok şey değişmiş ![]() ![]() ben miyim diye sorarım kendi kendime yüreğimi ellerim arasına alıp paramparça ederken, ben miyim bütün bunların nedeni![]() ![]() yada ilişkisi![]() ![]() |
|
|
|