Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevdam

Benim Sevdam

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Sevdam

Şimdi başkadır benim sevdam

Yıkık dökük hayallerin peşinden gitmektense, upuzun bir aşk düşlerim artık Kavgasız, gürültüsüz, sıradışı bir aşk Öyle bir şey ki ne Mecnun sevmiştir Leyla'yı böyle, nede Ferhat bu aşkla dağları delmiştir

Başkadır şimdiki sevdam, daha tutucudur, daha güzeldir Her sevdanın bitiminden biraz daha arta kalan, bir topaktan ibarettir

Herşeyden kalırmış ya hani biraz, işte o kalanların yükselişidir Şimdi başka severim herşeyi, herşeyi başka görürüm Büyütmem içimdeki kini, hiç kimseye ve hiç kimseye haddinden fazla değer vermem artık, hoş veremem ya zaten neyse Bir başkadır şimdi yüreğim Hiç bir imza yoktur altında ve hiç bir şiir anlatamaz onu

Zaman geçer, herşey değişir, tıpkı sevdamın değiştiği gibi Bir başka olmuştur bakışlarım, görmek istediğimi değilde gerçekleri görürüm artık Kulaklarım başka duyar, ellerim başka okşar olur

Yüreğimin başkalaşımı bütün bedenime vurur

Yok! derim kendime, değişmeyeceğim ben, yine eskisi gibi seveceğim sanki acı çekmeyi arzulayan biri gibi Hayır! diye bağırırım gördüğüm gerçek olamaz derim gördüğüm yalanlar karşısında

Neden sonra düşünürüm, yüreğimle beraber ne çok şey değişmiş ben miyim diye sorarım kendi kendime yüreğimi ellerim arasına alıp paramparça ederken, ben miyim bütün bunların nedeni yada ilişkisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com