Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
üşüyorum

Ben Üşüyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Üşüyorum

Bir kadın "ben üşüyorum" dediğinde, bunun cevabının;
"üstüne bir şey al"
"istersen bir taksiye binelim"
"eve geldik zaten"
türünden bir söz olmadığını,"üşüyorum" dediğinde kadının "bana sarılsana" demek istediğini ve ona sarılmak gerektiğini öğrenmek, epey zamanımı aldıSanırım binlerce yıl boyunca isteklerini açıkça söylemelerine izin verilmediği için "gizli bir dil" geliştirmek zorunda kalan kadınlar,
bu kadar basit bir şeyin erkekler tarafından niye anlaşılamadığını hiç
anlayamazlarErkeklerin, bakkal dükkanının arka tarafındaki salak küçük oğlana
benzediğini düşünürler: "Anlayışsız ve beceriksiz salaklar"
Kadınların bir şey söylediklerinde aslında başka bir şey söylemek
istemiş olabileceklerini kendim mi fark ettim, yoksa bunu bana bazen
usulca,bazen sabırsızca, sözleriyle kadınlar mı öğretti şimdi tam
çıkartamıyorumSevgi ve şefkat eksikliğine hiç tahammül edemeyen,
bunların "açıkça" söylenerek elde edilmesinin ise elde edilenin değerini düşüreceğine inanan kadınların niye isteklerini düpedüz söylemedikleri ise erkekler için hep bir sırdır
Duygularını göstermenin kadınlara özgü bir davranış olduğunu sanan erkekler, açıkça sevgilerini ve şefkatlerini göstermekten hep utanırlarFarkında olmadan, onlar, bu duyguların gösterileceği tek yerin yatak odası olduğuna inandıklarından, kalabalıkların içinde sevgi ve şefkat
gösterdiklerinde, herkesin seyrettiği bir yerde sevişiyorlarmış hissine
kapılıp tedirgin olurlarErkekler için duygular, kapalı yerlerde yaşanması gereken "mahrem
şeylerdir, kadınlar ise bunu hayatın her anında yaşanması gereken bir
şey olduğunu düşünürler
Hemen hemen hepsi gizli bir "derebeyi" olan erkekler, kadınların her isteğinde, her talebinde bir isyan, bir başkaldırı hatta bir hakaret görürlerErkeklerin bekledikleri, kadınların "üşümeleri" ya da "acıkmaları" değil,erkeğin yanında soğuğu ve açlığı hissetmeyecek kadar kendinden geçmiş
bir aşka kapılmaları ve bu aşkı taleplerini dile getirmeyerek göstermeleridirGaliba o yüzden, erkeğin biraz kadınsılaştığı ve duygularını alabildiğine özgür bıraktığı aşkın ilk günleri geçtikten ve erkek
yeniden erkekliğine döndüğünde, kadınlar "üşümeye" başlarlar"Benim uykum geldi" dediğinde erkeğin onla beraber yatmamasını, perhize başladığı sırada aniden bir hoşluk yapma isteği duyan erkeğin ona sevdiği yemekleri almasını "düşmanca" bulmaya koyulurlar
Artık erkeğin her davranışı ince eleklerden geçirilip, onun sözlerinde ve davranışlarında "sevgisizlik" işaretleri tek tek saptanır Ve o gizli dil daha sık ortaya çıkarKendilerinden yakınırlar önce, "çok şişmanladım," "çok yaşlandım," "çok çirkinleştim,"bunları söyledikten sonra erkeklerin ne söyleyeceklerine, ne yapacaklarına bakarlarKendilerine büyük bir ilgi eksikliği olarak gözüken o
anlayışsızlıkların, artık eskisi kadar beğenilmemelerinden ya da sevilmemelerinden mi kaynaklandığını anlamaya uğraşırlarBaştan savma verilecek her cevap, kadının öfkeli tepkisini hak eder- Yoo, hiç de şişmanlamadın, iyisin, biraz kilo aldın belki ama önemli
değilBu yakınmalar onlara manasız ve çocukça gelir çünküKadınlar ise sinirlenmeye başlarlar
- Sen beni eskisi kadar sevmiyorsunBunun cevabı elbette, "nerden çıkardın bunu, tabii ki seviyorum" değil, sıkı bir sarılış ve iyi bir öpüşmedirBir şeylerin yanlış gitmeye başladığını gören erkek ise, güzel bir hediye almanın ya da daha kestirmesi "biraz para vermenin" zamanı geldiğini düşünürOnun için sorunun tedavisi öpüşmede değil paradadırKabul etmeli ki, kendi değerini,gizliden gizliye kendine verilen parayla ölçmeye yatkın kadın için yapılacak "fedakârlığın" miktarı bir zaman işe yarar, kadın, "salağın" duygularını böyle ifade etmeye çalıştığını anlar
Erkek ise, o düz vahşeti ve insafsızlığı ile"ağlıyorsa biraz para ver," çözümlemesini benimser Ama hediyelere ve paralara çabuk alışılır,sarılışların ve öpüşmelerin özlemi yeniden başlar
Kadın "üşür" Son bir iki deneme daha yapar, bazen güzelliği ve cinselliğiyle, bazen sinirli çıkışlarıyla, erkeğe "üşüdüğünde ona sarılınması gerektiğini" bir daha öğretmeye uğraşır
Kadın ya kadere rıza gösterip teselliyi hediyelerde, parada,çocuklarında,kendisine sağlanan güvende aramaya razı olur ve arada sırada tutan "ben çok yalnızım" yakınmaları ve ağlama nöbetleriyle hayatını sürdürür ya da "üşümeye" fazla dayanamayıp, "sarılmasını bilen" biri var mı
diye etrafa bakınmaya koyulur"Sarılmasını bilenler" bu sapaktaki kadınları keskinleşmiş
radarlarıyla hemen bulurlar Bir vakit işler iyi gider Ama sarılmasını
bilenler de bir süre sonra kaçınılmaz erkekliklerine geri dönüp, üşüyen
kadına, üstüne bir hırka almasını söylerler

Ahmet ALTAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com