Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağban, bahçesine, bilmesin, gül, göm

Bir Gül Bahçesine Göm Beni Bağban Bilmesin

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Gül Bahçesine Göm Beni Bağban Bilmesin

Yüreğin nereye denk düşerse, oraya koy beni gülüm Oraya götür nereye giderse Ey gül, ey güller güzeli

Dikenli de olsa da sevda yolları Kanasa da yüreğin, hasret olup aksa da gözlerinde damla damla Yalnızda kalsan kalabalıkların ortasında, üşüse de sesin, yüreğinin sıcak yanına koy beni gülüm Özlem düğümlenirse gözlerine bırak yeşersin göğsünde sevda Gül kokusuyla yıka ellerini

Sevgiden başka silahım yok benim Silahsızım kuşları vurulmuş bir gökyüzünde Ben öleceğim gülüm kimse bilmesin, eski ve derin bir anıya göm beni, kimse görmesin

Üşümesin gözlerimde umudu sokakta kalmış kimsesiz çocuklar, susuz kalmış ayışığı tomurcukları

Yaralıyım karakıştayım, odam soğuk, param yok, pulum yok Aşım yok, suyum yok Yaralarımı saracak kimsem yok senden başka

Ben öleceğim gülüm kimse görmesin, bir çınar ağacının gölgesine göm beni bahçe bilmesin

Gecelerime yağmurlar damladı, ıslandı duygularım, üşüdüm, yağmur oldum kendime, kar oldum uzak dağlara düştüm Hangi bahara tutunduysam alıp götürdü umutlarımı kış Ardından gozlerimi de alıp gitti zemheriler, kör oldum

Yüreğinin yangınında incecik yağmurlara al götür beni gülüm Sevdalara, bulutlara, rüzgarlara götür

Ben öleceğim gülüm kimse görmesin, bir gül bahçesine göm beni, bağban bilmesin

Bil ki, ne ağlamak için yağmuru bekliyorum artık ne de yaşamak için baharı Sevinmek, gülmek unuttuğum eski bir şarkı şimdi, her gece dudaklarımda sızlayıp üşüyen

Ben öleceğim gülüm kimse bilmesin, yüreğinin gül yanına koy beni, kimse görmesin

Bir zamanlar gökmavisi bir çiçekti yüzün yüzümde, ıssız dağbaşlarında bir rüzgarın sesini duyardım, bir de senin Neye dokunsam tenindi, nereye tutunsam ellerin Nereye sığınsam yüreğindi

Her seher yağmurun yağmadığı ülkelere sevda rüzgarlarıyla gözyaşlarından inci damlaları getirirdin yanan yüreğime

Şimdi aynalarda saklı bir gölge gibi, içimizde saklı kaldı o sevdanın derin izleri

Nereye baksak gözlerimiz biraz esrik, biraz hercai, nereye gittiğimizi ne yaptığımızı bilmeden dolaşıyoruz eski anıların geçtiği yerleri

Ben öleceğim gülüm kimse bilmesin, yüreğinin gül yanına koy beni kimse görmesin

Acılar savuruyor şimdi anılarımızı, bilmediğimiz yolculuklara çıkıyoruz her gece Rüzgarlara bırakıp hayallerimizi, şiirler savuruyoruz karanlığa Umutsuzca bir uçurum kenarından kendimizi boşluğa bırakarak Öldürüyoruz içimizde kalan ne varsa aşktan, yarından yana

Tut ki hiç yaşamadık seninle, türküler söylemedik esen rüzgarlara Bırak ak çiğdemler düşsün saçlarımıza elem renginde, kimse bilmesin

Söylenecek son birkaç sözdür belki dilimizde düğümlenen ve duyguların çözüldüğü yerden telleri kırık bir kemanın göksünden inleyip sızarak ve sızlayarak içimize gömülen zifiri gecelerde Lacivertlerin üstünü siyah düşlerle örttüğü yalnızlığımızın, içimizde saklı sesleri vururken yorgunluğumuzu

Her keman sesi biraz kederlidir gülüm inleyen tellerinden Belki bıkmıştır bizim gibi eskimiş, esrimiş yorgun kederli sesinden

Sonbaharın soluk yanaklarına

şarkılarını üflerken rüzgar

kırık bir keman telinde

bırak sızlayıp dursun ömrümüz

Ben öleceğim gülüm kimse bilmesin, bir sonbahar yaprağının ürpertisine koy beni, yüzümdeki küskün kedere, bir kemanın acıklı iniltisine koy, rüzgar duymasın

Ben öleceğim gülüm kimse bilmesin, bir dağbaşı yanlızlığının ıssızlığına göm beni, sular bilmesin

Bir şiir'in sıcak yüregine bırak sevgimi, kimse görmesin

Nuri CAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com