![]() |
Yaşağıdın O Yerdeyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşağıdın O Yerdeyimbana karşı küsmüş bir yanın hani o yokluk hissi verilen ahların ortasında ![]() ![]() yaşağıdın o yerdeyim havasını çektiğim toprağına doyduğum aşkları ile filizlendiğim sakınan gururların ortasında ![]() ![]() ağlamıyorum ama yap boz gibi dökülüyorum her tam halimden ![]() ![]() yere düşmedi bakışlarımız kaypak satışların içinde canı can bildik uslu iki yürek elele baktık kuş pencerelerine ![]() ![]() olup bitene inat sabah akşam ve gece sonrası artan vakitler arasında ![]() ![]() ![]() canlı kalabilen kelimelerimi alıp geldim sana bundan sonra yüreğine koşmalarım başlayacak gelsem yanına sonra koşmalarımız başlasa ardından batmaz güneşin batırıldığı yere koysak kendimizi ![]() ![]() susmasın işte sevgililerin titreşip öpüşmeleri tesadüflerdeki gizlenmeleri ![]() ![]() soğuk odalar açlık yüreksizlik sinsice gelmesin ölüm gülüşmeksiz gözlerinsiz ve sensiz gelmesin ![]() ![]() umuda dayalı masallarımız olsun ![]() ![]() Soyunan toprağın ışıkla dansına yakın Kendini dinamitleyen yaşam sevinci gibi Tetikteki parmak izleri gibi ![]() ![]() Kuşatılmış kentlerin sokak aralarından İşgal edilmiş çocukluklar yaşamış gibi Direniş şarkılarıyla gencecik ![]() ![]() Ve senle ilk umutla yürümek geleceğe ![]() ![]() ![]() ardımıza bile bakmadan |
![]() |
![]() |
|