Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beri, gittiğinden

Gittiğinden Beri

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gittiğinden Beri

Hayatım bir soğuk oda gibi,duvarlarım o kadar sogukki isitamıyorum ne yapsamArtık paslı sobamda yanmıyor kendini ısıtıyor ısıtırsaYatağım dagınık her zaman ki gibi masam devrilmiş yazdığım yazılar yerlerde inan bana artık toplamak içimden gelmiyor etrafıKapılara çıkmıyorum artık,bırakıyorum açmıyorum kapıları kimin geldigide önemli degil sen degilsin çünkü biliyorumKüllükteki küllerimi de dökmüyorum artık bıraktım belki gene gelirsin bana kızarsın diye,bağırırsın dök şu külleri pis kokuyo

Evide temizlemiyorum artık dedimya sen yoksun ne anlamı varİçtigim çayında tadı yok ,kokladıgım çiçekler artık kokmuyor güzel,gezdigim caddelerde ışıklar kapanmış gibi,magazaların vitrinleri boş,kalemlerim yazmıyor sanki ve kağıtlarım mürekkep tutmuyor,tvde hiç bi program yok zevk veren senle seyrettidigimden beri ve artık dvd ye film cıkmıyorsan ki en son seyrettigimizden beri,Hani beraber gittigimiz piknik alanların yerlerine sanki gökdelenler dikmişlerAltında oturdugumuz ağaçın bütün yaprakları dökülmüş oda üşüyor artıksıcaklıgın yok yaşlı gövdesindeBütün aynaları kırdım artık sensiz bir benin de anlamı yok zatenAma fotoraflarını saklıyorumAma onlarda siyah beyaz olmaya başladı yavaş yavaşAşkımın bittigini düşünüyorum sana her solan fotorafta biraz daha da kahroluyorumAma biliyorumki siyah beyaz olsada resimlerden gene anlaşılır aşkımızZamanda artık geçmiyor inadına,her saat bir gün bana yoklugunda ve gün bir asır sensizŞimdi burada olsan cok kızardın bana bu kadar sevme beni diye her bunu söylediginde de dedigim gibi bizi yalnız ölüm ayırır demiştimyaŞimdi anladım bunu neden söylediğini ve şimdi anladım benim haklı cıktıgımıBu Dünya dan gittiginden beri hala seni seviyorum,yalnız resimlerin var bende artık ama inan onlara tapıyorum
Odam çok soğuk hayatım gibiısıtamıyorum paslı sobam bile yanmıyor artık Sensiz haziranda bile üşüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com