Yine Hüzünlerdeyim Gidiyorum Güzelim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yine Hüzünlerdeyim Gidiyorum GüzelimYine hüzünlerdeyim güzelim,sen giderken nasılsam şimdide öyleyim, değişen hiçbirşey yok ![]() ![]() gözlerimde yaş,kalbimde sızı, elimde geride kalan bir aşkın umut damlaları, aklımda ise sürekli gel gitler var![]() ![]() ![]() ![]() Hiç denemedim başka yollarla veya başka biriyle mutlu olmayı, zaten istemedim çünkü olamazdım da; nasıl olabilirki, seni hala severken nasıl başka birinde mutluluğu arayabilirim ki ![]() ![]() ![]() off offf neden gittin güzelim neden![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle anlar geldiki; bazen seni aramak, seninle konuşmak istedim olmadı ![]() ![]() cevabını biliyordum hayır diyecektin çünkü![]() ![]() Bir anda karşına çıkıp yalvarmak istedim ki bunu görmezden gelecektin![]() ![]() Zaten bana değer verseydin, beni sevseydin; karşına çıkıp yalvarmama veya seni arama konusunda çekinmeme gerek kalmazdı![]() Haksız mıyım güzelim söyle haksız mıyım![]() ![]() ![]() ![]() Bazen kendime kızıp hakaret ettiğim anlarda olmadı değil ![]() Kafamı resmen bile bile duvarlara vurdum, nasıl güvenmişim sana, nasıl kanmışım bu yalanlarına, zamanında döktüğün timsah gözyaşlarına kanıp kapılmışım sana![]() seni üzmemek adına yaşamışım boş yere![]() bilseydim yapar mıydım be güzelim sen mutlu olacaksın ya da benimle oynayacaksın diye bile bile lades dermiydim güzelim![]() ![]() ![]() Şimdi şöyle bir maziye bakıyorumda neler yaşamış geçirmişiz, hepsi birer hayal oldu artık hepsi bir fotoğraf karesinde ölümsüzleşmiş güzelim![]() ![]() ![]() Ya anlamadığım birşey var neden hala resimlere bakıyorum, neden her seferinde içim acıyor gözlerim doluyor![]() ![]() Senden nefret edemeyecek miyim ben yoksa, yoksa bütün hayatım boyunca senin bıraktığın kor ateşin verdiği acıylamı yaşayacağım![]() ![]() bilmiyorum güzelim bilmiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Yine hüzünlerdeyim güzelim, bir elimde kadehim bir elimde sigaram, sanki hiç bitmiyor bu ikili, ben içiyorum o doluyor ben içiyorum o yanıyor ta baştan başlayarak ![]() ![]() ![]() Aslında ben kendime eziyet ediyorum bunu farkındayım ama tersini yapamıyorum belkide yapmak istemiyorum![]() ![]() Halbuki at gözlüklerini çıkarıp dünyaya bakabilsem farklı olabilirdi herşey ama sen öyle bir kapattınki gözlerimi bakamıyorum hiç biryere nereye baksam karanlık bir yer var görebildiğim o da sana çıkıyor![]() ![]() yine yıkılıyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi benim kurtuluşumun bir tek yolu var güzelim tek bir yolu ![]() ![]() baktığım yerde seni görmektense bakmamayı tercih ediyorum Acı çekerek yaşamaktansa yaşamamayı tercih ediyorum ve gidiyorum güzelim gidiyorum![]() ![]() Fazla söze gerek yok tek kelimeyle ELVEDA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|