![]() |
Çocuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk![]() bazen yağmur yağardı, (hüzünle birlikte ![]() ![]() ![]() Ben damlaları düşünürdüm, acaba o sağanak içinde yalnızlık çekerler miydi ![]() ![]() ![]() Akşam olurdu ![]() ![]() ![]() ya da gökyüzünü uzakdı yıldızlar, dilek bile tutmazdım gittiklerinde ![]() ![]() ![]() kimse yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yine de severdim "hasretinden yandı gönlüm"ü ![]() ![]() ![]() Ranza yalnızlığını bilir misin?, garip bir işsizlik verir insana ; yavan, yalan, belki de yaman bir yalnızlık ![]() ![]() ![]() Ankarayı daha çok özlerdim o zamanlar ![]() ![]() Büyüktüm, ağlardim bazen ![]() ![]() ![]() (çocuk) peki ya sen, kalabalıklar arasında yalnız olmanın hüznünü bilir misin? mutlulugun resmini Abidin'e ısmarlamak kolay tabii ![]() ![]() yağmur damlalarının yalnızlığı gibidir işte kalabalıklar arasındaki yalnızlıklar ![]() elini uzatsan tutacak gibi olursun ama ne damla ne ıslaklık, çogu zaman boşluk hissi ve uzun noktalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dün gece seni gördüm düşümde ![]() ![]() ![]() üşümüştün, belki de yalnızlığındı düşlerime sığınan ![]() ![]() ![]() kışlık gömlekler ararken, bir nebze geçsin diye üşümüşlüğün saçlarını okşadim ![]() ![]() ![]() yağmur yağıyordu ve cam kenarı senindi ![]() ![]() ![]() ![]() biliyorum sen de merak ediyorsun, bundan sonraki hayatta böyle kalınıp kalınmayacağını ![]() ![]() ![]() hayat işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (her daim çocuk) |
![]() |
![]() |
|