Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dili, gecelere, hapsettim, tutulmuş, yüreğimi

Dili Tutulmuş Gecelere Hapsettim Yüreğimi

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dili Tutulmuş Gecelere Hapsettim Yüreğimi

Yüreğine kustuğum metropol bir kentin merkezindeyim, anlıyamadığım ömrümün gelip geçen dökümüne yaslıyarak yüreğimi, bir hesap çıkarmaya çalışıyorum
Biliyorum ihanet bir zaman diliminin ince çizgisinden gelip yuvalanır insanın yüreğine, yıkık duvarların sokağında tortu bırakarak ve kirleterek beyaz bulutları birer birer

Buralarda sılaya da uzağım gurbete de, kendime de uzağım yalnızlığa da Ağrılar dolanıp duruyor boynuma
Soluk resimler gibi duruyor aynalarda yüzüm, gitgide yabancılaşıyorum kendime, yaşama, dünyaya İnsanların bu kadar onursuz davranışları, sahtekarlıkları, yalanları burkuyor içimi Üşümüş çocuk gözlerindeki ürperti gibi kalıyor bakışlarım

Düşündükçe anlamsızlaşıyor gözümde dünya, hayat, sevgi, aşk ne varsa
Bazen aklıma düştükçe geldiğim yerler, kanadı kırık sevgilere hapsoluyor özlemim Oysa bilirim ki kanadı kırık hiç bir kuş uçamaz

Kırgınlıklar kolay iyileşmeyen yaralardır biliyorum ve ben en çok kendime kırgınım
Epeydir hiç resim yapmıyorum, şiir de yazmıyorum Kendime kızgınlığımı resimden ve şiirden alıyorum Acıyıp duruyor yüreğim, ömrümün susuz kalmış, solmuş ve rüzgarda savrulmuş gönül çiçeklerine

Yaşamayı da bıraktım aslında, yaşıyor muyum ölü müyüm? Yoksa yaşayan ölü müyüm pek belli değil, kapandım içime git gide

İçimde çağlayan suların sesi duyulmuyor ne yapsam dışardan Yanında geçtiğim bütün çiçekler kuruyor Yerlere dökülen yapraklar savrulup gidiyor rüzgarla içimi acıtarak Kırgın gülücüklerin kıyısında kar rengi bir susuş oluyor günler dudaklarımda

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com