![]() |
Dili Tutulmuş Gecelere Hapsettim Yüreğimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dili Tutulmuş Gecelere Hapsettim YüreğimiYüreğine kustuğum metropol bir kentin merkezindeyim, anlıyamadığım ömrümün gelip geçen dökümüne yaslıyarak yüreğimi, bir hesap çıkarmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum ihanet bir zaman diliminin ince çizgisinden gelip yuvalanır insanın yüreğine, yıkık duvarların sokağında tortu bırakarak ve kirleterek beyaz bulutları birer birer ![]() ![]() ![]() Buralarda sılaya da uzağım gurbete de, kendime de uzağım yalnızlığa da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soluk resimler gibi duruyor aynalarda yüzüm, gitgide yabancılaşıyorum kendime, yaşama, dünyaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşündükçe anlamsızlaşıyor gözümde dünya, hayat, sevgi, aşk ne varsa ![]() ![]() ![]() Bazen aklıma düştükçe geldiğim yerler, kanadı kırık sevgilere hapsoluyor özlemim ![]() ![]() Kırgınlıklar kolay iyileşmeyen yaralardır biliyorum ve ben en çok kendime kırgınım ![]() ![]() ![]() Epeydir hiç resim yapmıyorum, şiir de yazmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamayı da bıraktım aslında, yaşıyor muyum ölü müyüm? Yoksa yaşayan ölü müyüm pek belli değil, kapandım içime git gide ![]() ![]() ![]() İçimde çağlayan suların sesi duyulmuyor ne yapsam dışardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|