![]() |
Acılara Ben Kefilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılara Ben Kefilim![]() Gözlerinin hasretinde yüregim bosluklarda sesini arıyor ![]() ![]() ![]() Yankılansa sesin odama ve gözlerin geceme yıldız misali düşse yeter bana ![]() ![]() Baska bir sey istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tek gülüsün tüm acılarıma iyi gelecek kadar güzel ![]() ![]() Ve seninle yasayacagımız güzel günler tüm hayatıma bedel ![]() ![]() Bos duvarlara ismini söylüyorum ve seni yıldızlara soruyorum acaba neler yaptı diye ![]() ![]() ![]() Vurulmusum sana ,gözlerine yanıyorum bir alev topu giibi ![]() Hasretin sanki volkan gibi kösebaslarinda patlıyor ![]() ![]() Sensiz düsüncelere dalsam her fikrim kör kursunlara ispat ediyor ![]() ![]() ![]() Gözlerinden mahrum gecelerim katrana boyanıyor ![]() ![]() ![]() Ucurtmalarimi senden haber alır mi diye omuzlarımdan kaldırdım ![]() ![]() Yüregimi göcmen kuslarla sana yolladim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüregini ve gözlerini bırakacaklardı avuclarıma ![]() ![]() ![]() Acıların yarınlarda müjde kokan ciceklerdi ![]() ![]() Düsünsene karların altındaki citlenbikleri ![]() ![]() ![]() Aylarca toprakla kar arasında kalırlar ![]() ![]() Ama içlerinde hicbir zaman umutsuzluguna yenilmezler ![]() Yaprakları hazani andırsa da icindeki umutlarını sererler dudaklarına ![]() ![]() Bahar oldu mu nazlı bir gelin gibi günesin koynuna girerler ![]() ![]() Tüm umutlarını günesle sevda kokan yüreklere sererler ![]() ![]() ![]() Aynı o misal sende hicbirseye yenilmeyeceksin ![]() ![]() Yarınlarını bahar addedip icindeki sevgi yapraklarını yüregime sunacaksin ![]() ![]() Her yapragıda ölümüne sevdanin naif durusunu, yalnızlıga karsi dik baslılıgını ve acılara karsı metanetini görecegim ![]() ![]() Gördükce sımsıkı saracagım seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar kolay pes etmeyecektik fani yaralarımıza ![]() ![]() ![]() İyilesmesi yılları sürecek acılarına ben her gün nefesimle merhem olacagim ![]() ![]() Yavas yavas iyileseceksin ![]() ![]() ![]() her güneste sana umutları bırakacagim ve gözlerin dünden daha iyi parlıyorsa o zaman daha cok saracagim iyilesmen icin ![]() ![]() ![]() Tüm acılarina ben kefilim ![]() ![]() Yeter ki sen mutluluklara gülümse ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|