![]() |
Aşkı İçin İntihar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı İçin İntiharGünlerden pazardı ![]() ![]() Sabah erkenden kalktım ![]() ![]() Aklıma sen geldin ![]() Sen Almanya da bense İstanbul da ![]() Atlasam uçağa yanındayım az sonra ![]() Yaptım be, yaptım bu hovardalığı ![]() Araba almak için biriktirdiğim paranın Bir kısmını aldım yanıma ![]() ![]() İki haftadır da görüşmemiştik zaten ![]() Ne telefon, Ne de bir mesaj ![]() ![]() Ama olsun ben yine de mutluyum ![]() Çünkü herşey yolunda ![]() Bu hafta işe de gitmeyeceğim zaten , Patrona, hastayım derim olur biter ![]() Biz seninle bir hafta boyunca Almayanın sokaklarında ,Çifte kumrular gibi, Bayram havasında dolaşırız ![]() ![]() ![]() Çok şaşıracaksın biliyorum ![]() Ne işin var burada deyip, atlayacaksın boynuma ![]() Bekle beni aşkım çıktım bile yola ![]() Kalbim pır pır atıyor ![]() Heyecan mı desem bilemiyorum, sanki başka bir şey ![]() İşte Almanya ve karşımda evinin kapısı, Çalıyorum şimdi ama evde yoksun galiba, On dakika oldu, hala çalıyorum kapını, sevgilim neredesin? Gürültüden yandaki kapıdan biri çıktı ![]() Bana yanlış anladığım bir şey söyledi, Dedi ki : Evladım o tatlı güzel kız artık yaşamıyor ![]() ![]() ![]() Biliyorum, Almancamı geliştirmemi söylemiştin ![]() Kurslara gittim o güzel hatırın için ama ancak bu kadar ![]() Aşkım akşam oldu hala eve gelmedin, neredesin ![]() Telefonunu neden kapattın? Ne oldu acaba ![]() ![]() ![]() Ölmüş, olamazsın değil mi ? Sen ki yemek yerken bile haber verirdin, Ölürken mi söylemedin ![]() ![]() ![]() ![]() Gercek bir hikaye |
![]() |
![]() |
|