![]() |
Al Da Git Artık Kendini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Al Da Git Artık KendiniAlda git artık kendini bende illegalimsin artık Sende hesabımı mahsere attım ben artık Ne gözlerin durdu bende nede içimdeki sancısı yüreğime yapışan defolu tarafın ![]() ![]() Gözlerime yağmur mevsimine verdim ardında kala kaldı hep Yorgun dağların ardına bıraktım kendimi her görüşümde saçlarıma yapışan beyazlarına ![]() ![]() Bir başınayım artık yalnızlık mabedimde yapayalnız ![]() ![]() Değimliydi her şeyin gittiği anda solgun gülerine arasına bırakıp gitmedinmi ![]() ![]() Ucuz insanlar arasında ıslak bir kağıt gibi ayaklar altına yapıştırmadınmı Usta değildim ne hayatta ne sende farkına vardığımda yaralı bir ceylan gibi bırakılmışım cellat namlularında ![]() ![]() Kavuşmamak derdine kurdum tüm çalan fasılları ve kavga türkülerimi Beni bekliyorsan bekleme yasaklım illegalimsin artık ![]() ![]() Yağmur kar arasında üşüme başlamış yorgundur artık sana açılan kapılarım ![]() ![]() Gözlerin gelmesin artık bana kanla sulanan yüreğimde çiçeklerim olmaz sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|