![]() |
Aşk Kazanmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk KazanmalıAşk Kazanmalı ![]() ![]() ![]() Siyahlar icindeki gencin gozlerindeki ışık solmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Yanlız kaldıgımda aklıma duşunceler dolar, hayallerde onlara eşlik eder ![]() ![]() ![]() ![]() Ne var ki duşunceler cirkin ve soguktur; gene de ne yazık ki gercektir ![]() "Asla onunla bir daha beraber olamayacagım" Aşk kadar guzel; ama aynı zamanda acı verici bir duygu olabilirmiş Sanmıyorum ![]() ![]() Ona artık kızgın ya da kırgın degilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevdi belki de hala seviyor" Bunun icin umutlanacak kadar ahmak degilim ![]() ![]() Son zamanlarda bu konuda cok duşundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir melegi şeytana ceviren; umudu alıp bir insanı karanlıga goturen de aşktır, sonsuzlukta dayanma gucu verende ![]() Gercek ile hayal neden birbiri ile bu kadar uyumsuz; Ve gercek neden bu kadar acık Işe yarayacagını bilsem Tanrı'ya dua ederdim ![]() Işte bana bir ninni gozlerimi kapatmam icin ![]() Işte bana bir ninni ruyamda onu gormek icin ![]() O ki; doganın yarattıgı muhteşem bir portre gibiydi ![]() ![]() Teni guneşin yakmaya kıyamayacagı kadar beyaz ve narindi ![]() ![]() Ama en onemlisi gozleriydi ![]() ![]() ![]() Ve onu gordugum an duşundugum tek şey Tanri'nın harika bir iş cıkarttışıydı ![]() ![]() ![]() Bayıldı ve bilincini kaybetti ![]() Ruyalar diyarına, gercek olamayacak kadar guzel olan ruyalar diyarına yolculugu başlamıştı ![]() |
![]() |
![]() |
|