![]() |
Masumiyet İşıkları Olalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Masumiyet İşıkları OlalımHani küçük de olsa bir ışık bulmak isteriz ya o olağan karanlıklarımızda ![]() Nereden ve neden geldiğini bilmediğimiz bir meltem esintisi bazı hayatlarda kasırga etkisi yaratır ya hani ![]() ![]() ![]() Hani iskambil kağıtlarına benzetiriz ya günümüz ve geleceğimizi, bir nefeste yıkılacak kadar narin ![]() ![]() ![]() Hani küçük de olsa bir ışık bulmak isteriz ya o olağan karanlıklarımızda ![]() ![]() ![]() Düşünsel varlığın sınırlarını zorlayacak kadar olmasa da, siyahın matem olarak görüldüğü o zifiri karanlıkta aydınlanacak kadar masum olalım ![]() ![]() ![]() Günübirlik yaşantıların çoğalmış olduğu şu zamanlarda kaç dost kalmıştır yanımızda? Birbirini çok seven iki aşığın gurur yapmadığı o temiz, tutkulu aşklar hani? Masumiyetin öldüğü bu kısır döngüyü oluşturan bizler, muhtaç ve katili olduğumuz o güzelliği kendimizde başlayan bi barışta, tekrar yakalayabilecek miyiz? İnsanların gönül gözünün açık olmasının, evrensel bir huzur sağlayacağına inanıyorum bu gezegene ![]() ![]() ![]() Katedilecek olan bu barış savaşında, iki üçle başlayacak olan masumiyet parıltısı, tüm dünya üzerinde hissedilen kapsamlı bir atmosfer havası olacak ![]() Yarım kalmasın insanların hiçbiri ![]() ![]() ![]() Sıcak evimizde oturuken düşünelim geceyi parkta geçirenleri ![]() ![]() ![]() Onların hayatında bizler battaniyeleri, evleri, giysileri ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu yazı ve site aracılığyla sizlere kendimi ifade edip, zifiri karanlığın ortasında ufak da olsa bir masumiyet oldum ![]() Belki ufak olan bu masumiyet bir gün yetmiş milyona ulaşıp, kaygısız, çıkarsız yol katettirir ![]() BURCU KARACAN |
![]() |
![]() |
|