Badem Cicekleri Zamansız Acar |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Cicekleri Zamansız AcarZamansız açan badem çiçeÄŸi gördünüz mü hiç? Bir rüya kadar pembe, yaÅŸam kadar gerçek, yaÅŸanmış ya da yaÅŸanacak sevdalar gibi saf ve tertemiz AÅŸklarda zamansız erken yada geç doÄŸabilirUzatsak ellerimizi avuçlarımıza düşecek gibidir aÅŸk yaÄŸmurunun damlacıkları Oysa hepimiz aÅŸk gözlerimizden kalbimize aktığı an daha dün kış ortasında baharı beklemekti hayatım demedik mi? AÅŸk ÅŸiirleri yazmadık mı? Özlemin büyüyor içimde Tesellimde yakınım sana Elimde hala,verdiÄŸin kır çiçekleri YüreÄŸimde doyumsuz sevginÅžiir:Özlemin ***** AÄŸlamak isteme dik mi?zaman,zaman Hüznümün sevince dönüştüğü Kalbimin sevginle güldüğü Dizelerimin seninle dolduÄŸu Bu Gece aÄŸlamak istiyorumÅžiir:Bu Gece ***** Ä°syan etmedik mi yalnızlığımıza? Bir tek gül kalmadı ömrümün bozkırın da Åžimdi yalnızlığın en tenha kışındayım YüreÄŸime ayaz vuruyor derinden Bedenime esiyor buzdan deli rüzgarlar Üşüyorum!!Åžiir:KÄ ±r_Çi çeqi ***** Gece yarısı odamıza dolan hazin ay ışığını hissetmedik mi? Yarı açık penceremizden ılık rüzgarı ve rüzgarın getirdiÄŸi aÅŸka davet edercesine çiçek kokularını duymadık mı? Ve hiç kendimize ve zamana dair vaatler vermedik mi? Vurulmak istiyorum demedik mi? Vurulmak istiyorum! Bakışlarınla delik deÅŸik olmak Senin her gülüşünle bin defa Ä°nan yüz bin defa ölmek istiyorumÅžiir:Vurulmak istiyorum ***** Bir gün mutlaka gözlerinden kalbine akacağım diye feryat etmedik mi? Haykırmadık mı?yanında olmak istiyorum diye Evet aşığız iÅŸte!! Åžiirler bir müddet yarım kalır; siner düşüncelerde sevda Ve ızdırabını yaÅŸarız, ıslak kirpiklerin sensizlik yakıyor içimi her gece diye heceleriz sözcükleri Benim bahar zannettiÄŸim fırtına tipi karmış demeyelim inanın sevdalar geç kalsa da yaÅŸanır aÅŸk yaÅŸatıldıkça, yaÅŸanır Gülay Atilay DURMAZ |
|