![]() |
Sevmekten Korkanlari Anliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmekten Korkanlari AnliyorumNedense bu aralar bos satirlara bakmakla geciyor gecelerim ![]() Icimdekileri bir bir dokme cabasinda bir elimde sigaram digerinde kalemim ![]() Ayriliklarin ne kadar zor oldugunu biliyorum, insanlarin ne kadar goz yasi doktugunu, ne kadar kendi yalnizliklarinda aci cektiklerini cok iyi biliyorum ![]() Bir zamanlar hic bitmeyecekmis gibi gorunenin bile sonu varmis ![]() Ne verilen sozlerin ne sevginin onemi kalmis ![]() Neden hayat bu kadar basitlesti? Nerde o buyuk asklar sevgiler? Etrafima bakiyorumda bu bile moda haline gelmis birsey olmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() INaniyordum aska sevgiye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladim ki beraberlik sevgiden ote arkadaslikmis ![]() ![]() Artik aglayamiyorum bile, gozlerimden yas gelmiyor, bu da icimin kurakligi herhalde, bilmiyorum ![]() ![]() Beni gormeden yasayabilirmis, ne guzel keske bunu bende becerebilsem, insanlar nasil bunu yapabiliyor nasil sevdigi insandan kendini uzaklastiriyor keske bende ogrenebilsem ![]() Her ayriligin bir tek aglayani vardir ![]() ![]() ![]() ![]() Icimin acisini hissetmiyorum artik alistim ![]() ![]() ![]() Ilerde aci cekmek istemiyorum dedin, cektirmiyorum sana iste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben bunu yapabilecekmiyim bilmiyorum, cunku soyledigim sozlerin gercek anlaminda seninle paylasmistim, kolaymi oyle unutabilmek ![]() ![]() Simdi insanlarin neden sevmekten o kadar cok korktugunu anliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevmekten Korkanlari Anliyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmekten Korkanlari AnliyorumINaniyordum aska sevgiye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herseyin bir + bir - sisi oldugu gibi sevmelerinde,ayriliklarinda bir olumlu bir olumsuz yönü vardir hayatta ne yaparsan yap,hep bir tarafi dogruysa diger tarafi yanlis oluyor yüregine saglik verdigi anlam cok büyük canim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|