Harf Bozuntusu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Harf Bozuntusu![]() parmaklarımda dudak izlerin ![]() küçük dikiş izine özenle bıraktığın yerde duruyor![]() ![]() kulağımda aynı ses ![]() ![]() ''sabah uyanır uyanmaz tavşandan artan sütü içiyorum,ziyan olmasın diye''alımdaki küçük,küçücük kendimden bile küçük boşluk ![]() yarım bıraktığım kitaplar gelip oturur başköşeye![]() ![]() her harfi hecelerinle tamamlanmış![]() ![]() ![]() bir şiir okumaya başlarım boğazımdaki kuruluğa inat ![]() ıslaklığınla,gitmeye yakın hecelediklerine benzemez ama![]() sana yakın olan her şey uzakta en ücra köşelere düşer![]() ![]() başımı kollarıma yaslayıp yiteni oynarken perde ansızın açılır ![]() kimsenin gözlük camında yağmurdan izler yoktur![]() sarıyla beyaz karışır![]() maviyle bulut![]() ![]() ceketimin kolunda kokun![]() ![]() ![]() ayaklarımda aynı ağrı ![]() topuktan şişmiş tabanlar![]() ![]() ve sözün gelir aklıma ''ziyan olmasın diye''![]() ![]() ![]() doğruydu ![]() ![]() ![]() ben ,yağmur,şehir,ağladım ![]() ![]() ![]() kimin kime yağdığı belirsizken ![]() harferimi,hecelerimi ve seni toplamaya calışırken![]() ''SU''öylesine masaya serilmişken![]() yansıyan sadece yüzüm değildi![]() ![]() ![]() elimde kalan tek şey ![]() gözlük camındaki yağmur damlasıydı![]() ![]() (defalarca silmeme rağmen iz bıraktı)![]() ![]()
|
|
|
|