![]() |
İyimserlik Üzerine Çekirdek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyimserlik Üzerine Çekirdekİnsanın ortak kaderi doğum, ölüm ve o aradaki zaman, yaşam ![]() ![]() ![]() Doğmak, ölmek isteğe bağlı değil ![]() ![]() ![]() Ölmek, belki bazen ![]() Bize düşen yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkokuldaydım, birinci sınıfta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir ara cebimdeki kabarıklığı hissediyorum: kabak çekirdeklerim! Bir kuruşluk kabak çekirdeği almıştım, bir tane bile yemedim ![]() Bahardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi be sen de! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi dönüp geriye baktığımda, hep çekirdek misali umutlar peşinde ayakta kalabildiğimi görüyorum ![]() Öleceğimi bile bile bir çekirdek uğruna bu kadar çaba, çırpınma! Değer mi? ![]() ![]() 'Bir şey yap, Met'i anımsıyorum, sevgili Aziz Nesin'i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dur diyorlar bir yandan da, koşma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YILDIZ KENTER ![]() |
![]() |
![]() |
|