Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, gururdan, sevmek

Sevmek Gururdan Büyük

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevmek Gururdan Büyük

Bir gecenin karanlığında kalktı ve güneşin doğuşu ile yeni günün başlamasını sabırsızlıkla pencere önünde beklemeye durduDaha ortalıkta kimseler yokken o hayallere dalmış bu günde yapacaklarını planlıyorduBugün onun için çok önemliydi bugün çok sevdiği hayatının diğer anlamı gördüğü oğlu geliyorduBüyük bir mutlulukla tüm hazırlıklarını erkenden yapmıştıOğlunu görmeyeli tam 8 sene oluyorduOğlu yurt dışına okumaya gitmişti

Ve tam vakit geldiğinde kapı zili çalmıştıKadın koşar adımlarla kapıya gitti ve açtıKarşısında o sarışın,uzun boylu yeşil gözlü oğlu vardı"Oğlum" diyerek ona sarıldıAma karşıdan beklediği o sıcaklık gelmemiştiİlk şaşırdı,durakladı sonra bozuntuya vermeden içinden sanırım yorgunluktan dediİşin bir de bilinmeyen yönü var ki BU çocuk kadının gerçek oğlu değil İkinci eşinin oğluydu

Aradan bir hafta geçmişti oğlu geleliKadın hala O beklediği eski sıcaklığı görememiştiOğlunun yanına gitti ve onunla konuşmak istediğini söylediKonuşmaya başlarken söylediği İlk şey "neden bu kadar soğuksun bana karşı "demek olduİlk başlarda ses çıkmadı gözler konuştu

Sonrasında çocuk "annemin mezarını ziyarete ettim"dediÜvey anneside "iyi ama bunun bana karşı olan soğukluğunla alakası ne "dedi

Çocuk şöyle dedi:" Mezar başında şunu hatırladımO benim gerçek annem sen ise benimle hiç alakası olmayacak birsin benim kan bağımı bile taşımazken bişeyim olmazsın sadece babamın eşi olursun benim bişeyim olamazsın"dedi

Ve bunun üzerine kadın olduğu yerde kala kalmıştıBu gerçek ona çok acı vermiş canını çok yakmıştıGözleri dolmuş,sözler boğazında düğümlenmiştiBu sözlerden istenmediğini anlayan kadın hemen odasına gitti,eşyalarını bir valize topladı ve merdivenlerden inişte üvey oğlu ile göz göze geldi sustuEski esinden olan kızını da alarak sessizce kapıyı çekti ve ailesinin yanına gitti

Aradan 2 hafta geçmiştiVe kadın Üvey oğlunun bir kavga sırasında 9 yerinden bıçaklandığını ve hastanede yattığını öğrendiÇok üzüldü Oğlunun yanında olmayı çok istedi ama olmadı cesaret edemediHer gün eli telefona gitti gitti geldiVe o arayamadan beklediği telefon geldiArayan oğluydu telefonu kaldırdı ve ilk kez oğlunun ağzından "Anne" sözünü duyduÇok duygulandı göz yaşları sele boğuldu Kısa bir süre konuştu ve telefonu kapatınca evine dönme kararı aldı ve bütün olanlara rağmen evine gitti sevgisi gururunu yenmiştiVe yine yarım kalmış mutluluk tüm güzelliğiyle devam etmiş

Ama burada birde gizli kalmış bir duygu varmış ki hiç kimse bilmeden hergün bir günlüğe dökülmüşO günden sonra üvey kız kardeşide bir beklenti içine girmişOda bir mucize ile kendine üvey abisi tarafından "kardeşim" denmeyi sabırla bekliyor ve yıllar geçmesine rağmen sessizliğini koruyormuş

Umarım bir gün yine sevgi gururu yenecek ve Beklenen mucize gerçekleşecektir buna tüm kalbimle inanıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com