![]() |
Sadece Bir Hikaye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Bir HikayeErkek Anlatıyor: 9 ![]() Su Anda DerSdeyiz Yanımda Dünya Tatlısı Bir kız Oturuyor ![]() Yüzüne Bakmaya Kıyamıyorum Onu Ne Kadar Sevdiğimi Bilmiyor ![]() O Benım En Yakın Arkadasım Beni Sadece Arkadası Olarak Görüyor ![]() NEDENINI BILMIYORUM AMA KENDIMDEN ÇOK UTANIYORUM ![]() 10 ![]() Evdeydım Aradı Erkek Arkadası İle Tartıstıgını Ve Bana İhtiyacı Oldugunu Soyledi ![]() Sonra Bize Geldi Bana Sıkı Sıkı Sarılıp Ağladı ![]() Su An Dİzimde Uyuyor O Gül Yüzünü Doya Doya Seyrettim ![]() Ben Onu O Kadar Severken O Beni Sadece Arkadası Olarak Görüyor ![]() NEDENINI BILMIYORUM AMA KENDIMDEN ÇOK UTANIYORUM ![]() 11 ![]() (MEZUNIYET BALOSU) Onunla Cocuklukdan BEri Arkadasız ![]() 8 ![]() ![]() Lise Sonda Mezuniyet Balsuna Gİdecez Eşimiz Olmazsa Beraber Gidecektik ![]() Beni Aradı Erkek Arkadasının Hastalanıp Gelemiyecegini Söyledi ![]() Beraber Gidebilrimiyiz Deye Sordu ![]() Kabul Ettim Onu Evinden Aldım ![]() Balodaki En Güzel Kız Oydu Tıpki Bir Melek Gibiydi ![]() Gece Boyu Dans Ettik Aynı Seyi Düşündüm Onu Cok SEviyordum ![]() Gece Sonunda Onu Evine Bırakdım Beni Yangımdan Öptü ![]() En İyi Arkadası Oldugumu Söyledi ![]() Onu GErcekden Cok Sevıyorum Ama O Beni Arkadası Olarak Görüyor ![]() Ona Onu Sevdiğimi Nasıl Soylerim ![]() NEDENİNİ BILMIYORUM AMA KENDIMDEN ÇOk UTANIYORUM ![]() ARADAN YILLAR GECDI ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ O CANIMDAN COK SEVDIGIM MELEGI TOPRAGA VERIYORUM Özel Esyaları Arasında Kara Kaplı Bir Defter Cıkdı Bana VErdiler ![]() Okuyup Okummakda Kararsızdım Acdım ![]() Bu Bir Günlükdü Ve Bir Sayfasında Soyle Yazıyordu ![]() Su an dersdeyiz ve yanımda dunya yakışıklı bir cocuk oturuyor ![]() Yüzüne bakmaya doyamıyorum onu ne kadar sevdiğimi bilmiyor ![]() Beni Arkadası olarak görüyor erkek arakdasım oldugu yalanını soylıyerekve sürekli onunla ilgili yalanlar soyliyerek yanıdna oturabiliyordum ![]() Onu canımdan Çok Seviyorum ![]() Bana bir kerecik SENİ SEVİYORUM deseydi dünyalar benim olurdu ![]() Ben bu satırları okurken MELEGİMİ çoktan gömdüler ![]() Hıckırıklarımı tutamıyor gözümü mezarından alamıyorum ![]() Merak etme biriciğim Bende Bende Senı cok SEVİYORUM |
![]() |
![]() |
|