Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, kadının

Bir Kadının Aşkı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kadının Aşkı

Karimi 1998 "in sonbaharinda kaybettimYedi senelik evliligimizin iki senesini kanser tedavisi icin hastanelerde gecirmistik Karim, her evlilik yildönümümüzde ikimizin fotografini cerceveler, " Bunlar bizim Hayatimizin gölgeleri " derdi Öldügünde, yedi tane resmimiz vardi

1997´in bir gecesinde onu aldattim Oysa ona sürekli onu ne kadar cok sevdigimi ve sonsuza kadar sadik kalacagimi söylerdim Ölmeden iki hafta önce yine ayni gülümsemeyle bakti bana ve sadece " Biliyorum " dediIzmire kar yagdigi gün, yani bir fotografimiza bakiyordum yine Her cercevenin altinda bir harf oldugunu ilk kez o gün farkettim

-A

-R

-K

-A

-S

-I

-N

Gerisi icin yillari yetmemisti Ama sanirim " Arkasina bak " yazmaya filan niyetlenmisti Hemen cercevelerin arkasina baktim Hicbir sey yoktu Sonra bir sey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm Inanabiliyor musunuz, her birinin arkasindan bir mektup cikti!! Gecirdigimiz her sene icin sevgi dolu sözler yazmisti

1997" deki resmimizin icinden cikan zarf ise simsiyahti Ve icinden su sözler cikti :

" 14 Mart 1997 / Gözlerin bana,baska birine dokunmus gibi bakti/ Söylemene gerek yok, biliyorum"

2002 " deyiz Onu kaybedeli 4 , aldatali 5 yil oluyor

Icim aciyor simdi

Cünkü kadinlar biliyor, hissediyor

Seni Seviyorum diyenin sevgisinden süphe et, cünkü; ASK Sessiz, SEVGI dilsizdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com