Geri Gelmeyecek Giden |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Geri Gelmeyecek Giden![]() Yaralarımdan armağan sevdalar bıraktım sana giderken ![]() Uzanıpta tutamayacağın,ulaştığın asla senin olamacayak düşleri adadım aşkına![]() Ben giderken senide götürdüm içimde![]() ![]() İlk yanlızğımda çaresiz hissettim kendimi![]() ![]() Meğerse geceyi görmekten uyanamamışım sabahlarıma![]() ![]() Seni hiç bitmeyecek yerime koydum ve uyandım kabuslarımdan![]() ![]() Yanındayken güzeldi herşey zannederdim ![]() ![]() Yanılmışım![]() Gerçekten herşeyi güzel yaşatsaydın şimdi yanımda olurdun![]() Her aşkında kayboluşumda çıkışı yok sanardım derinliğinden![]() ![]() Hapsettiğin kalbimi kurtaramıycam sanardım ellerinden![]() ![]() Yüzümde sakladığım acımı yanında her haykırdığımda umuduma umutsuzluk katardı sözlerin![]() ![]() Anlamını kaybettiğinde adın dudaklarımda ozaman anladım herşeyim olsaydın herşeyimi alıp gitmezdin![]() Senin için "özel" olanın artık karşındakine "genel" gelmesidir ayrılık ![]() ![]() Fırtınama sebep olacak sözlerin yok artık![]() ![]() Mutluluğuma engel suskunlukların var karşımda![]() ![]() Bütün aşklarımı sayıklayarak vazgeçiyorum aşkından![]() ![]() Kendimi masum saydığım için değil haklı çıkmaya çalışmam![]() Bedelini ödediğim cezamın yükünü hafifletmek sadece yaptığım![]() İçim yana yana ağlamak yok artık,bütün gece adını sayıklamak ,her yattığımda sana diye uyanmakta yok![]() ![]() Çekti bedenin bütün ağırlığını üstümden![]() ![]() Sevdamı sen tükettin ama alışkanlığımı ben yok edemedim![]() Uğruna yaptığım herşeyi helal ederek çıkarıyorum seni kalbimden Her kavgamızı,her gülüşünü, her öpüşünü unutarak siliyorum geçmişimden![]() ![]() Yabancıdan farksızsın artık![]() ![]() Rahatım artık en azından düşünmüyorum kimseyi ![]() ![]() Zaten geri gelip kapımı çalarsanda bulamıycaksın beni![]() ![]() Bir başka rüzgarda bir toz bulutu olarak savrulucam başka şehirlere![]() ![]() Bir gün yaz günü üşüdüğünde seni ısıtan rüzgarımla geleceğim geri![]() ![]() Ama sen mutlu olacaksın bir başka sahilde bir başkasıyla![]() ![]() Ömrüm boyunca yanında olmak istedmiştim ama aşkımızın ömrü yetmedi![]() ![]() Belki ben yettiremedim![]() ![]() Gizli tuttuğum hayallerimle saklanıyorum utangaç dünyama Her gizemini yitirdiğinde dünyam hayat hataya sürükledi hislerimi![]() ![]() Bozuldukça dünyamın huzuru keyfi kaçtı mutluluklarımın![]() ![]() Ruhumun büyüsünü bozacak gerçeklerle karşı karşıya getirdi beni ayrılırken sölediklerin![]() ![]() Birgün senin yokluğuna kolay alıştım diyeceğin aklımın ucundan bile geçmezdi![]() ![]() Ama hayat o ki aklıma gelen değil gelmeyen hep başıma geldi![]() ![]() Hep ummadığım yerden yakaladı![]() ![]() Ve anladımki sabah kalktığımda herşey aynıydı ![]() ![]() Anladımki bugune kadar anladığım herşey aslında hiçbirşeyin toplamıydı![]() ![]() Anladım geri gelmeceyek giden,geldiğinde yerinde olmayacak seven ![]() ![]() ![]() |
|
|
|