![]() |
Sev Beni Yabancı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sev Beni YabancıSende sev beni yabancı ! Yüreğim paslı, gözlerim donuk, kalbim kelepçeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimi veriyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() Alır mısın yabancı? Sende sever misin bir gün ? Gözlerimdeki yaşı dindirir misin? Hadi! Bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonbahar gibi sende sev beni yabancı! Sıcacık nefesinle, hayat verirsin bu küçüğe ![]() ![]() Yüreğinde bana yer var mı? Ufak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okşana saçlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende sev beni yabancı ![]() ![]() Birgün beni sevebilir misin? Sana ellerimi uzattığımda, avuçlarına alıp, sımsıcak nefesinle, küçücük bir öpücük kondurur musun ellerime? Yüreğinde bana yer verir misin? Başımı omzuna koyduğumda, okşar mısın saçlarımı ılık nefesinle? Fısıldar mısın kulağıma sevgini ![]() ![]() Gözlerime bakar mısın sevgiyle ![]() ![]() ![]() ![]() Benimle ağlar, benimle güler misin? Beni sev yabancı ! Dalgaların kayaları sevmesi gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Hoyrat rüzgarın ağaçları, kızgın güneşin toprağı, yağmurun bitkileri sevmesi gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Sende beni, DeLicesine sev yabancı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|