![]() |
Sus Dilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sus DilimSus dilim, kanatma dudağı daha fazla, yaralanma ![]() alkışsız yürüyüşler ayağımızda ![]() ![]() Bitirdim diyor, bizde nelerin başladığını bilmeden ![]() susarken konuşmak acıtıyor değerleri ![]() İşte bir şarkı daha yanaştı gözyaşına ![]() ![]() ayrılık daha kapıda, eli kolu dolu, güler yüzlü, duygusuz ![]() seviyor bizi, çok seviyor hem de, terk etmiyor ![]() için belki de ![]() kokulu ve zil zurna umutsuz ![]() ah dilim! Ben sana seviyorum deme demiştim ![]() Gidelim ne olur, kalmayı beceremiyoruz işte ![]() ![]() gidelim, biz gitmeyi biliyoruz, çok güzel biliyoruz, en güzel biliyoruz ![]() gidelim, kalınca dağlanıyoruz, üstümüze yapışıyor bize ait olmayan suskunluklar ![]() ![]() taraflı istekler doyurmuyor yüreği ![]() ![]() biriken sevgileri, yalnızlığı, sarılmaları ![]() diyemeyecek kadar meşgul, acelesi var öpüşmelerin ![]() demek ki sevilmemişiz ![]() ![]() ![]() ![]() of dilim! Nereye gideceğiz ? Elde avuçta kalan sevgiyi şiirlere ayırdım ![]() öptü ![]() ![]() cevapsız arama, süs eşyası olarak büfeye kaldırdım ![]() benimle geçiren bir şarkının dudaklarına asıldım, kanattım ![]() çocuk, boş gözlerle bakıyor etrafına ![]() zaman yaşayabilir sessizlik içinde? ![]() ![]() neden cezalandırılır sadece sevgi bekleyen yüreklerin gözünde? ![]() ![]() ![]() aman dilim! Bir daha hiç konuşmasan diyorum ![]() Şehir suskun ve mavi ![]() ![]() var, ne çok yalnızlık, ne çok yetişmeme korkusu, ne çok acı ![]() ![]() ![]() inanmıyoruz artık ![]() ![]() silip atıyoruz değer verdiklerimizi ![]() görünmez oluyor ![]() ![]() Şehir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hisseder gibi kollamaya çalışıyor ![]() ay dilim! Acıyor ![]() Pelin Onay |
![]() |
![]() |
|