Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yasarken, ölmek

Yasarken Ölmek

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yasarken Ölmek

Bir gün gezinirken parkın birindeTek başına oturmuşsadece tek bir yere bakmaya odaklanmış bir adam gördümMerak ettim nereye bakıyor diyebaktım onunda baktığı yereama ben birşey göremedimMerakım bir kat daha arttıgidip yanına oturdumYüzünde öyle bir gülümseme öyle bir mutluluk ifadesi vardi kianlatamamSordum bu geç adama;
-Kusuruma bakma ama nereye bakıyorsunböyle uzun uzun?
Adamın yüzündeki o ifade kaybolmuştu birden ağzımdan çıkan soruylagözlerimin içine dik dik baktı ve soruma karşılık bana bu soruyu sordu
-Ölmek nedir bilirmisin?
Şaşırmıştım bu soruyaverecek bir cevap bulamadım o an içinkendisi devam etti
-Bilmiyorsun değilmi?Dur ben sana anlatayım ölmek ne demektir

"İnsan bazı olaylardan sonra anlıyor ki; Ölmek beyaz kefen giymek değilmiş sadecetopraklara gömülmek değilmişİnsan yaşarken de ölebiliyormuş

Şekil olarak ölüm belki bir kurtuluşacılara sonYa yaşarken ölmek!!!!
İşte bu en zor olanıBunu siz seçmemişsinizdirsadece sunulmuştur tek seçeneği olan bir yaşamdır sizin içinHer gece yatağa sarılacak sadece bir yastık varsa yanıbaşınızda ölürsünüzHer hayallerle geçen bir geceden sonra uyanıphayallerinizde yaşattığınız insanın yanınızda olmadığını gördüğünüzde ölürsünüzYolda yürürken her gördünüz mutlu ik çift gözde kendinizi görürsünüz ölürsünüzHer özel gündeHer beraber birşeyler paylaştığınız mekanda gelir aklınıza ölürsünüztekrartekrarİşte ölüm budur
Ama bu ölümler size birşey daha kazandırıyorİsterseniz ama gerçekten istersenizve biraz da sevebiliyorsanızÖlmüş bir insanı istediğiniz zaman istediğiniz mekanda yaşatabilirsinizVe siz istemezseniz hiç bir zaman ölmez o insanen az sizin kadar canlıdır
Şimdi anladın mı Ben neden sadece senin görmediğin boşluğa bakınıyorum?"

Ve tekrar döndü boşluğa ve ve bakmaya başladıYüzünü yine o gülümseme kaplamıştıyine mutluydu anladığım kadarı ile
Usulca kalktım yanındanmutluluğunu gölgelemek istemedim daha fazla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com