![]() |
Serzeniş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serzeniş![]() Maillerini okudum tekrar ![]() ![]() Ben kendi mutsuzluğumdan ve soğukluğumdan güç alan biriyim ![]() ![]() ![]() Ama kendimden güçsüz birini görünce buzları eriyo kalbiminin ![]() Bu acıma anlamında değil, asla haddim değil sana acımak ![]() ![]() ![]() İçimi ısıtıyosun sen, her ne kadar soğuk duruşlarının arkasına gizlensen de ![]() Ve ben arınınca buzlarımdan çelimsiz bir ruh oluyorum ![]() Direnişi kırılıyo ruhumun, kendime duvarlar arıyorum en baştan ![]() ![]() ![]() Neyi, neden, nasıl bilmiyorum? Ama gelip seni tokatlamak istiyorum, bağırmak istiyorum ![]() ![]() Uyandırmak istiyorum uyuduğun aptal uykulardan seni sarsa sarsa ![]() ![]() ![]() Ve neden bilmiyorum, gittinse de kaldınsa da senden nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Galiba güzel olan herşeyi istediğim gibi seni de istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve en başa dönüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İşte kişiliğim bu; isterik, hırslı ve ucuz ![]() Kararktersiz insanlara o kadar alışmışım ki ve de onlari parmağımda oynatmaya, sağlam karakterler hem kışkırtıyo, hem de korkutuyo beni ![]() Bir resim aklımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normal ben, buz tutmuş ben seni kapı dışarı iterdi sen kalmak istesen bile ![]() Ne oluyorum bilmiyorum ![]() ![]() ![]() 25 sene sonra kendi kişiliklerimin arasında sıkışıp kaldım, hepsinden tokat yiyorum yüzüme ![]() İçim yüzüme vurmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Neyi neden yaptığımı bilmeden yaşamaya çalişıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Onu haketmediğim gibi, seni de haketmiyorum ![]() ![]() Aslında sadece ölmek istiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Serzeniş |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serzeniş25 sene sonra kendi kişiliklerimin arasında sıkışıp kaldım, hepsinden tokat yiyorum yüzüme ![]() İçim yüzüme vurmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Neyi neden yaptığımı bilmeden yaşamaya çalişıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Onu haketmediğim gibi, seni de haketmiyorum ![]() ![]() Aslında sadece ölmek istiyorum ![]() bir cok kisinin gercekteki yasamini anlattigindan eminim yüregine saglik ![]() |
![]() |
![]() |
|