![]() |
Yüreğim Nereye Derse Oraya Gitmeliyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim Nereye Derse Oraya Gitmeliyim![]() Kendimden başka kimseye faydam yok bugünlerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzleşme mi demeli yoksa bir hesaplaşma mı adını da tam olarak koyabilmiş değilim içinde bulunduğum durumun ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bunca ay hiç sevmediğin, hani gelmese Bu yıl neden gelmedi? diye sormayacağın ve en berbat diye tanımladığın kışın bitmesini, baharın gelmesini bekle, sonra ortalığın cıvıl cıvıl olduğu, umudun çiçek çiçek açtığı, yüreklerin uykudan uyandığı, gözlerin parıl parıl parladığı bir zamanda küslük yarat kendine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapatsam kendimi kapıların arkasına, düşünmeye bıraksam, günlerce tüm dünyayla iletişimimi kesip taşları yerine koysam dönebilir miyim tekrar bahara ? Peki ya ne zaman ? Acımayacak mıyım geçip giden zamana? Ben ki, yarınsız zamanların adamı, ben ki an ların peşinde koşan aşık, bir dakikamı bile boş geçirmemeye çabalarken böylesine bir kapanmayı başarabilecek miyim? Güneş iyiden iyiye ısıtmaya başladı bu kenti; ama,benim içimde hala bir ürperti var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhumu yenilemeliyim çaresi yok ![]() ![]() Işıl Özgentürk yazmıştı, Küçük sevinçler bulmalıyım Yüreğim nereye derse oraya gitmeliyim Yenilenmek için ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|