Yoruldum Artık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoruldum ArtıkYoruldum artık ![]() ![]() ![]() ![]() Hayattan, sahte insanlardan, yalan düşlerden, yalancı gülümseyişlerden ![]() ![]() Gündüzleri sevmiyorum işte ![]() geceleri ve gecelerin içinde kaybolmayı seviyorum![]() ![]() o zaman kimse maske takmıyor yüzüne![]() ![]() gecenin karanlığı çökünce şehirlerin üstüne herkes maskelerini duvara asıyor![]() saklamıyor gerçek yüzlerini ![]() ![]() maskelere kısa bır surelıgınede olsa vedalar baslıyor![]() gün doğumuna kadar bıle olsa![]() ![]() O an insanları görebiliyorum ![]() acılarını, hüzünlerini, neselerini görebiliyorum![]() ve bende gizlemiyorum![]() ![]() gizlenmiyorummm![]() ![]() İnsanların yüzündeki ifadeleri okuyabılıyorum ![]() maskeler kadar soguk değil mimikleri![]() maskeler kadar cansız degıl duyguları![]() ![]() ![]() acı da olsa yüzlerindeki![]() ![]() ![]() gercek duygular cıkıyor sahtelerin yerını dogrular alıyor![]() ![]() Yoruldum artık ![]() Kendi payıma düşen ölümlerden ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümlerin içinde yaşam savası vermekten ![]() ![]() karanlığın içinde bir ışık tutmaya calısmaktan yoruldum artık![]() ![]() Keşke hep çocuk kalabılseydı düşlerim ![]() bari onlar kirlenmeseydi![]() ![]() kırılmasaydılar![]() ![]() artık ne düşlerim var ne de düşlediklerim yanımda![]() ![]() Herkesten ve herseyden uzakta bır parkın kırık salıncağında kendimi eyliyorum ![]() ![]() ![]() kendime "hayatın herseye ragmen guzel olduguna daır " yalanlar soyluyorum![]() ![]() ve sadece geceleri seviyorum bu hayatı ![]() ![]() ![]() yalansız olduğu için![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
|
|
|