Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyorum, dair, tekbirşey, şimdilerde

Şimdilerde Sana Dair Tekbirşey Biliyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şimdilerde Sana Dair Tekbirşey Biliyorum

Yıldızlardı senin yüreğin,bu yüzden gökyüzüne bakardım hep küçükken

Sebebini bilmediğim bir huzurdu ,geceleri ay ışığında yıldızları izlemek,orada beni çeken birşeyler vardı,sessiz,gizemli vede muamma

Renkleri arıyordum gökyüzünde,maviyi,kırmızıyı,pembedeki griyi,siyaha tutsak yeşili,sonra gözlerin geliyor aklıma

Duruyorum! Boğazıma bir şeyler düğümleniyor

Sana dair binlerce söz geliyor aklıma,sonra sevmeye dair söylenmiş tüm sözleri söylemek,dünyaya haykırmak istiyorum, ama gülümsüyorum usulca

Bu neye yarayacaktı ki? Sevmeye dair yazılmış ve söylenmiş tüm sözleri söylesemde içimdeki bu seni anlatamazdı ki onlar

Yaşamak lazımdı seni anlamak için,çünkü sen sadece anlamdın

Geceleri gökyüzüne baktığımda,aklıma düşen ve aklıma nakş olmuş bir anlamdın sen bana

Anlayıpta anlatamadığım bir anlam,yan yana koyduğumda her şeyi anlamsızlaştıran bir anlamdın, Senden daha anlamlısı varmıydı acaba ?

Daha sıcak bir dokunuş ?
Daha sıcak bir öpücük ?
Daha içten bir sarılma ?
Daha içten bir şevkat ?

Ve senden daha derin baka bilecek bir göz varmıydı ?

Şimdi gecenin koynundayım,hayalinle sevişiyorum,yalnızlığımda yastığıma sokuluyorum sen diye,onunla dertleşiyorum her gece

Ve ben şimdiler de onun koynunda ağlıyorum,yalnız ve kimsesiz bir çocuk gibi

Senden öncede vardı yaşam,ama sensiz yaşamak yaşamdan ayrı kalmak gibi bir şey,nefesimin yetmediğini,sözlerimin hep yarım hep yetersiz ve anlamsız kaldığını yakalarken buluyorum kendimi

Aynalarda arıyorum senin dokunduğun beni,aynalarda arıyorum tenimdeki izlerini,aynalarda arıyorum kaybettiğimi!

Sen hep benimdin, öyle demiştin, öyle kalacak ve sonum olacaktın hani?

Sen Başkalarına Benzeme Sakın,Olur mu?

Demiştin hani?

Benzemedim işte, ben hala aynıyım ki, senden sonra hiç kimseyle sevişemedim,hangi göze baksam uçsuz bucaksız bir kabusta buluyorum kendimi,sonra uyanıyorum bu kabustan karşımdaki gözlerin senin olmadığını anlıyorum

Şimdilerde sana dair tek birşey biliyorum

YASTIKLARDA KURUTTUĞUM YEŞİL GÖZYAŞIMSIN, "SeN"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com