Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzel

Üç Güzel

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üç Güzel

Üç güzel

ImageShack® - Hosting tanrıçası Eris,davet edilmediği bir düğüne katılır ve ortaya üzerinde" En güzele" yazılı bir elma atarBütün kadınlar "Elma benim,bana yakışır" diye sahiplenmeye kalkışır elmayı

Bakarlar olmayacak Zeus' a verirler bu işiZeus endişeliBir yanda karısı Hera,diğer yanda güzeller güzeli tanrıçalarO da başından savmak için,Kaz Dağları' nın yakışıklı çobanı Paris' i görevlendirir

Bu kadar karmaşadan sonra,mücadelede üç tanrıça kalır "En güzel benim" iddasında ısrarcıZeus' un karısı Hera,Akıl tanrıçası Atena,Güzellik ve sevgi tanrıçası VenüsBu üç güzel, yakışıklı çobanın karşısına çıkar

Ortada "En güzele" yazan elma ve heyecanla sonucu bekleyen üç tanrıça

Kadın cinsi işi şansa bırakmaz,tanrıça da olsa farketmezBaşlarlar Paris' i etkilemek için vaatlerde bulunmaya

Atena: Ün ve şan,

Hera: Zenginlik ve kuvvet,

Venüs ise: Dünyanın en güzel kızını teklif eder

Atena ve Hera,en güzel giyisilerini giyinip,süslenip püslenip,Venüs ise "Güzellik örtü istemez" diyerek,olduğu gibi gelir

Paris bu andan itibaren ne yapacağına karar vererek,elmayı Venüs'e uzatır"

Mitolojik olduğu varsayılan bu hikayenin,ilk güzellik yarışmasının temelini oluşturduğu düşünülür

Kadınlar için rekabet duygularını harekete geçirici ve hemcins mücadelesinin nasıl tetikleneceğine dair,bir uyarı öyküsüdür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com