Kırmızı Ayrılık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kırmızı AyrılıkNe karanlık böyle koyu olmalı ne ayrılık bukadar kırmızı ![]() Gidişinin rüzgarıyla savrulan ruhum yokluğunun pençesinde şimdi ![]() Buruşturduğun aşkım ellerimde kaldı sanki değersiz bir kağıt parçası gibi![]() Anlıyorum yavaş yavaş neden karanlık koyu neden ayrılık kırmızı![]() Bir perde gibi indi gözüme sensizliğin gölgesi Yıkılan kalbimin bir umudu vardı hala ![]() Ama sonsuz bir bekleyişten ibaretti Yani umut bile umutsuzdu benimle birlikte![]() Tek kelime edemiyorum,biliyorum zaten konuşmamam gerek![]() ![]() Giderken seni izleyip,yanlızca susmam gerek ![]() ![]() Ellerimden kayıp gitmeni bir seyirci gibi izlemem gerek![]() ![]() Sence tek gereksiz olan şey ise kalmak ![]() ![]() Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem![]() ![]() Aslında gitmesen daha iyi olur ![]() Hatta gitmesen en güzeli![]() ![]() Kalbimi,seni seven,senden olan bir şeye hiç acımadan çiğneyerek nasıl gittin anlamıyorum ![]() Sensizlik kor oldu düştü bağrıma![]() Hani biraz ağlasaydın giderken,üzülseydin halime belki gözyaşların dindirirdi sızımı![]() Arkanda bıraktığın biraz duman,biraz da kül![]() Bir parçada ayrılık kaldı enkazımdan![]() Rengi kıpkırmızı tıpkı sensiz gecelerimin koyusu gibi![]() ![]() Çok denedim kurtulmayı,bu toz dumandan kurtulup yeniden hayata başlamayı![]() ![]() Yokluğun tuttu beni hiç bırakmamacasına![]() Kimsesizliğin kıyısındayım,sınırları sen belirlemişşin,dudaklarında mühürlemiş sanki![]() Tek bir adım atsam başaracağım ama izin vermiyor hem sensizlik,hem kimsesizlik![]() ![]() Gittin gideli saatler geçti ama hala üşümem geçmedi ![]() Bu terkedeşin gerçekliğini bastırmıyor sen varmışsın gibi davranmamın sahteliği![]() Sen hayatımdın![]() Hayattan koptum senden kopamadım yinede![]() ![]() Zorları oynuyordun giderken,ama seviyorum dediğindeki amatörlüğün yoktu bu sefer üstünde![]() Bu gidiş gerçekten gerçekti![]() Vazgeçmek kolaydı senin için ![]() Çünkü vazgeçemem diyenler için kolaydı vazgeçmek![]() Sensiz yaşamam diyenler için kolaydı birinin yada bir aşkın hayatına son vermek ![]() Durup düşünmek bile zor geliyor,ne zaman aklımı kullanmayı denesem hep gidişini hissediyorum her yanımda![]() Ömrüm senin derken yalan söylememiştim![]() Ben sana verdiğim hiçbirşeyi geri bile istemezken,sen benim herşeyimi sormadan ve ben ne olduğunu anlamadan benden alıp gittin![]() Bana geri kalan içi boş bir beden ve yıpranmış,ufalanmış bir kalp oldu![]() ![]() Ayrılığın kırmızıydı,benim arkandan bakışımda alabildiğine kahverengi ![]() ![]() Gidişin kötüde olsa bembeyazdı,gözyaşlarım masmavi![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda emanet koyu karanlığım,doğmayacak ışığım, senle geçirdiğim hiç bitmeyen sensizlik umudum kaldı ![]() ![]() Kucağım hep sana açık,yüzüm gittiğin yere dönük olacak ![]() ![]() ![]() |
|
|
|