Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, sadece

Sadece Biz İçin

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadece Biz İçin

Giriyorum Bensiz Kalan Cümlelerime Geçmişimde İnkarımda Kaybolurken Gece ,Yağmur Damlaları Soğukluğuyla Üşüyorum

Dokunamadığım On Binlerce El

Oysa Senin Elini İstiyorum Sadece!

Ruhum Sendeyim Ben

Sonsuzluğum Sen ,Kimsesizim Ben Kimsenin Giremeyeceği Sokaklarda

Saklı Kalmışım Görmediğim Birine Gidiyorum Dur Duraksız

Bu Suratıma Çarpanlar Saçlarım Değil Kavramsızlığım

İçimde Palyaçolar Var ,Binlercesi HemdeKimi Gülümsüyor Ama Gülmüyorlar Masum Değiller

Kimse Masum Değil Yitti Gitti O

Kimi Kenarda Mapus Olmuş Küçük Çocukla Dalga Geçiyor ,Çocuk Hıçkırarak Ağlıyor

- Bilirsin Çocuklar Hep Ağlarlar Dalga Geçersen -

Hep Bi Umutsuzluk İfadesi Yüzlerinde Saklanamamış Bir Makyaj Hiç Bir Delik Örtülmüyor Biz Gibi

Ben Biliyorum, Onlar Benden İyi Biliyor ,Sende Biliyorsun

Bizi İzleyen Seyirciler Gülmeleri Gerekirken Ağlıyorlar

- Ölüm Denilen Şey Onları Hissetmek İşte! -

Yoksa Ağlayan Ben miyim ? Madem Öyle Ben Ağlarken Sen Nerdesin ? Bende misin ?

- Ben Seyirciler Hiç Ağlamasın Olur mu ? -

Bir Müzik Çalıyor! Şişşt Duymak İstiyorum

Bir Anda Düşüyor Ritmim Bir Beste Bile Olamamışım Bak Ben, Beni Çalamıyorsun Sen ! Notalarım Eksikmiş,

- Öyle Söylüyorsun ! -

Eksik Değilim Ben, Gör Beni Çaresizim BenDokun Bana ! Hemde Kimseye Dokunmadığın Gibi Tenim Ateş Değil , Yakmıycak Seni Korkma Benden

Dokunmak Özlemim

İkiside 3 Hece Karıştırdığında İfadesiz, Gözlerime Baktığında Yakarırcasına Bazen Anlamadığın Ben İşte Bu Aslında Hiç bi Zaman Anlatabilecek Kadar İyi Kelimeler Kuramadığım Sende Anlamsızca Asılı KalanSen, Bende misin ?Bendeysen

O Zaman Ben Portmantoyum Her Hangi bi Evde Sen Bir Palto Olmalısın Bu Durumda Ya Birisi Seni Alıp Çıkıp Giderse Kapıdan Ya Askılarım Tutmazda Düşersen Ben Sana Kıyabilir miyim O Zaman ? Ya Eskirsen Ben Sana Dokunamadan ? Ya Gözlerin Beni Görmezse Hiç bi Zaman Sahip Olamadığın İçin Bu Hikaye Biter Ben Durduğum Yerde Kalırım ' Gitme! ' Diyebilecek bi Dudak Yok ki Bende

AMA

Ateşin Aşkına Canım Yakma Çıramı

Ya Beni de Götür Ya Sende Gitme

Bak 'ya' larda Kayboluyorum Ben Bu Gece İnkar Edecek bi Sen Yoksun Beynimleyim Tek Başıma Seni Ne Hale Sokabilirim Kendimden Korkuyorum Ben Beynimde Değil ,Senin Dumanında Kaybolmak İstiyorum

Dumanında Kaybet Beni Olmaz mı ? Önce Yak, Sonra Dokun, Bana Dokunmak İçini Acıtmayacak Bunu Biliyorum Böylesi Severken Acıtabilir miyim Seni ? Ve Bil Sanma ki Geçmişini SilebilirimSadece Seni Mutlu Edebilirim Kendimi Sende Bir Yapabilirim Ancak Geçmiş Ne Kadar İnkar Etsekte BizimdirBenimle Bu Yüzden Sadece Geleceği Yaşa Olmaz mı ? Geçmişinden Vazgeç

BEN BEKLİYORUM O ANI !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com