![]() |
Sadece Biz İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Biz İçinGiriyorum Bensiz Kalan Cümlelerime ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunamadığım On Binlerce El ![]() ![]() Oysa Senin Elini İstiyorum Sadece! Ruhum ![]() ![]() ![]() ![]() Sonsuzluğum Sen ,Kimsesizim Ben Kimsenin Giremeyeceği Sokaklarda ![]() ![]() Saklı Kalmışım Görmediğim Birine Gidiyorum Dur Duraksız ![]() ![]() Bu Suratıma Çarpanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde Palyaçolar Var ,Binlercesi Hemde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse Masum Değil ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi Kenarda Mapus Olmuş Küçük Çocukla Dalga Geçiyor ,Çocuk Hıçkırarak Ağlıyor ![]() - Bilirsin Çocuklar Hep Ağlarlar Dalga Geçersen - Hep Bi Umutsuzluk İfadesi Yüzlerinde Saklanamamış Bir Makyaj ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Biliyorum, Onlar Benden İyi Biliyor ,Sende Biliyorsun ![]() ![]() Bizi İzleyen Seyirciler Gülmeleri Gerekirken Ağlıyorlar ![]() - Ölüm Denilen Şey Onları Hissetmek İşte! - Yoksa Ağlayan Ben miyim ? Madem Öyle Ben Ağlarken Sen Nerdesin ? Bende misin ? - Ben Seyirciler Hiç Ağlamasın Olur mu ? - Bir Müzik Çalıyor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Anda Düşüyor Ritmim ![]() ![]() - Öyle Söylüyorsun ! - Eksik Değilim Ben, Gör Beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunmak ![]() ![]() ![]() ![]() İkiside 3 Hece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O Zaman Ben Portmantoyum Her Hangi bi Evde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMA ![]() ![]() Ateşin Aşkına Canım Yakma Çıramı ![]() ![]() Ya Beni de Götür Ya Sende Gitme ![]() ![]() ![]() Bak 'ya' larda Kayboluyorum Ben Bu Gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dumanında Kaybet Beni Olmaz mı ? Önce Yak, Sonra Dokun, Bana Dokunmak İçini Acıtmayacak Bunu Biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN BEKLİYORUM O ANI ! |
![]() |
![]() |
|