![]() |
Ayrılık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AyrılıkBiliyorum konuşacak birşeyimiz kalmadı, paylaşacak hiç bir şeyimiz yok ![]() Yine de yüreğimden gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum, seninle konuşuyorum ![]() ![]() ![]() sevgimi aldım avuçlarımın arasına, ona sığınıyorum ![]() ![]() ![]() kelimelerim buruk, gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda ![]() ![]() ![]() Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysem de, engel olamadım gurursuz ama umutlu hasretine ![]() ![]() ![]() imkansız olan her rüyaya inanasım geliyor ![]() ![]() ![]() isteklerimi bastıramıyorum ![]() ![]() ![]() sana halen bende olduğunu ısrarla yazmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum ![]() ![]() ![]() İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum! Üşüyorum, bu üşüme yalnızlığımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı ![]() ![]() ![]() Tutunabileceğim hiçbir güzellik yok, hatırlamaktan usanmayacağım anılarım dışında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamsız ve cevapsız sorular hıhzırca sırıtıyor, ben görmemeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de görmeyi istemek gerekiyordu ![]() ![]() ![]() ama kapatma gözlerini! Kendime bir demet papatya aldım ama bakmadım falıma ![]() ![]() ![]() itiraf etti sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelseydin, kendimi unutup sana koşacaktım, susturacaktım içimdeki isyanı, kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini, sevinçten ağlayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi, dokunacaktım, sarılacaktım ![]() hiç niyetin yoktu aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor ![]() ![]() ![]() bana ![]() ![]() ![]() Her şarkıda sen varsın, her yerde, her gördüğüm insanda, denizde, gecede, uykumda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bir marifetse eğer, neden benim yanımda degilsin ki? Gözyaşlarım asilliğini yitiriyor ve yenik düşüyorum sevdana ![]() ![]() ![]() Gittin! Belki de hiç gelmemiştin ben, geldiğini sandım ![]() ![]() ![]() yorgunluğuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi zaman bir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran, kimi zaman bir kadın; dokunuşlarında kendini bulan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gelişimde bir kez daha gönderdiğin oldum ![]() ![]() ![]() üzerinden atlayamadığın korkuların oldum ![]() ![]() ![]() sustuğun isyanın oldum, sessizce boşalan gözyaşların, birikmişliğin oldum ![]() ![]() ![]() Yüreğindeki kadın ben olmak isterken yüreğine sığınan ve tozlanacak olan bir anı oldum ![]() ![]() ![]() isterken belki de hiçbir şeyin oldum ![]() ![]() ![]() Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim ![]() ![]() ![]() Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk ![]() ![]() ![]() öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum ![]() ![]() ![]() benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum ![]() ![]() ![]() Gittin! Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi ![]() ![]() ![]() suskunluğunla vurdun beni asıl acı olan, canımı acıtan unutulmak ![]() ![]() ![]() Söylesene unutulmak kime yakışıyor? Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor ![]() ![]() ![]() Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor ![]() ![]() ![]() benim kırgınlığım aşk'a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|