07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalanların Eskiydi Ama
yalanların eski ama onları güzel söylüyorsun herkese "ben iyiyim,mutluyum" diyorsun ama yalan söylüyorsun
uzun zamandır seni uzaktan seyrediyordum ben uzaktan sevmeler zamanını yaşıyordum seni herkes gibi görmüyordu gözlerim gizli gizli ağlamaların,sahte gülümsemelerin ve ben mutluyum diyen masken vardı
yüzünde ama öylesine yeteneksizdin ki duygularını saklamakta  öylesine yalnız ve öylesine kırılgandın ki  biliyorum 
biliyorum,çünkü sende benim gibisin sende benim gibi seni sevmeyeni seviyordun seni üzeni,sana acı vereni  seni görmeden geçeni  sende ulaşamadığını seviyordun sende benim gibisin ve acı çekiyor kalbin
-biliyorum 
hiç konuşmadık biz tek diyaloğumuz tek kelimeden ibaret "afedersin  "her şeyin başladığı ve bitmek bilmeyen bir andı o küçük bir çarpışma ve tek kelime  afedersin,şimdiye kadar duyduğum en güzel şeydi çünkü sendi çünkü senin sesindi afedersin,içime sevginin suyunu akıtan bir nehirdi
-biliyorum 
işte o gün başladı her şey uzaktan sevilmen öyle başladı günler geçtikçe benzerliklerimizi öğrendim karşımda duran yüz farklıydı ama orada izlediğim bendim karşımdaki yüz farklıydı ama aynada gördüğüm sendin ikimiz de aynıyık biz eş ruhlu,aynı acı çekendik
-biliyorum 
sen her gün benim gibi saatlerce aynı masada tek başına oturuyordun ikimiz de bizi sevmeyenleri seviyorduk ve aynı acıyla cebelleşiyorduk gamsızdık hayata karşı öyle ki masamıza gelenleri bile umursamıyorduk
-biliyorum 
bir gün seni sevmeyeni, sana acı çektireni başkasıyla gördü gözlerin acıyla daha çok depreşti kalbin rimellerin aktı ayak uçlarına ve sigaran zehir gibi soludu seni
-biliyorum 
dostlarına yine yalanlar söylüyordun eski yalanlardı ama güzel söylüyordun onların hoşuna giden şeylerdi ama sen daha çok acı çekiyordun öyle ki küfür gibi yaralıyordu seni
-biliyorum 
ilk kez sana yürüdüm ilk kez yakınlaştı seni sevmeler zamanı güneşim olmanı,acını paylaşmanı, seni seninle
yaşamayı,tanışmayı  yürüdüm sana doğruydu adımlarım korkum ve sevgimle geldim sana
-biliyorum 
sana olan hislerimi,benzerliklerimizi anlattım sana acılarımızın ortaklığından söz ettim sevgimi dile getirdim
-biliyorum 
afedersin  ben Selim
-biliyorum 
serkan Çakmak - 911 Karmaşamdan Kırıntılar
07-05-2004
|
|
|