Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskiydi, yalanların

Yalanların Eskiydi Ama

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalanların Eskiydi Ama

yalanların eski ama onları güzel söylüyorsunherkese "ben iyiyim,mutluyum" diyorsunama yalan söylüyorsun

uzun zamandır seni uzaktan seyrediyordumben uzaktan sevmeler zamanını yaşıyordumseni herkes gibi görmüyordu gözlerim gizli gizli ağlamaların,sahte gülümsemelerin ve ben mutluyum diyen masken vardı

yüzünde ama öylesine yeteneksizdin ki duygularını saklamaktaöylesine yalnız ve öylesine kırılgandın kibiliyorum

biliyorum,çünkü sende benim gibisinsende benim gibi seni sevmeyeni seviyordun seni üzeni,sana acı vereniseni görmeden geçenisende ulaşamadığını seviyordunsende benim gibisin ve acı çekiyor kalbin

-biliyorum

hiç konuşmadık biz tek diyaloğumuz tek kelimeden ibaret"afedersin"her şeyin başladığı ve bitmek bilmeyen bir andı o küçük bir çarpışma ve tek kelimeafedersin,şimdiye kadar duyduğum en güzel şeydiçünkü sendiçünkü senin sesindi afedersin,içime sevginin suyunu akıtan bir nehirdi

-biliyorum

işte o gün başladı her şeyuzaktan sevilmen öyle başladıgünler geçtikçe benzerliklerimizi öğrendimkarşımda duran yüz farklıydı ama orada izlediğim bendim karşımdaki yüz farklıydı ama aynada gördüğüm sendin ikimiz de aynıyık biz eş ruhlu,aynı acı çekendik

-biliyorum

sen her gün benim gibi saatlerce aynı masada tek başına oturuyordun ikimiz de bizi sevmeyenleri seviyorduk ve aynı acıyla cebelleşiyordukgamsızdık hayata karşıöyle ki masamıza gelenleri bile umursamıyorduk

-biliyorum

bir gün seni sevmeyeni, sana acı çektireni başkasıyla gördü gözlerin acıyla daha çok depreşti kalbin rimellerin aktı ayak uçlarına ve sigaran zehir gibi soludu seni

-biliyorum

dostlarına yine yalanlar söylüyorduneski yalanlardı ama güzel söylüyordun onların hoşuna giden şeylerdi ama sen daha çok acı çekiyordun öyle ki küfür gibi yaralıyordu seni

-biliyorum

ilk kez sana yürüdümilk kez yakınlaştı seni sevmeler zamanı güneşim olmanı,acını paylaşmanı, seni seninle

yaşamayı,tanışmayıyürüdümsana doğruydu adımlarım korkum ve sevgimle geldim sana

-biliyorum

sana olan hislerimi,benzerliklerimizi anlattım sana acılarımızın ortaklığından söz ettimsevgimi dile getirdim

-biliyorum

afedersinben Selim

-biliyorum

serkan Çakmak - 911 Karmaşamdan Kırıntılar

07-05-2004

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com