![]() |
Baharlı Umudum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharlı UmudumGüzel olan hiçbir şey eskimez dedi dostum ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapayıp kana kana içtim kelimelerini ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gözlerimde hiç eskimediğin, eskimeyeceğin gibi ![]() ![]() ![]() Ben seni bulmak için tüm dünyayı dolaşabilirdim ama sen buldun beni ![]() Bende kaybettiğim beni ![]() ![]() ![]() ![]() Korktukça kaçıyorum senden, kaçabildiğim kadar uzağa ![]() ![]() ![]() Ne kadar uzağa kaçsam o kadar yanıbaşımda oluyorsun sonra ![]() ![]() ![]() Ben de kalemimi elime alıp yazıyorum ![]() konuşan dilim lal oluyor, anlatamıyorum seni kağıtlara ![]() ![]() ![]() Yaşam aşk rengine büründükçe dağlar hasrete yükleniyor ![]() ![]() Acılar çekiyoruz ve tel tel kopuyor hayat ellerimizden ![]() ![]() ![]() Başta mı, sonda mıyız, yoksa bu sokağın adı aşk çıkmazı mı? Her bahar bir başlangıç ve her güzel şey umuda yeni bir adım ![]() Hadi çıkalım saklandığımız kuytudan ![]() ![]() Çıkalım ve geçen bahar gibi umudumuzu uçuralım kendi gökyüzümüzde bu baharda ![]() ![]() ![]() ![]() Yorulduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umudum var ama yine de gözlerim yanıyor ![]() ![]() ![]() Göz pınarlarım kuruyuncaya kadar ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Sonra yüreğimde ebem kuşağı çıkıyor ![]() ![]() Mavi hayallerimizi, sarı bizi ısıtan güneşi çağırıyor aklıma ![]() Tut ki bu bahar da diğer baharlar gibi bitsin ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç bahar kaldıysa ömrümde benim o kadar umudum var Ayşenur ÖKSÜZ ![]() |
![]() |
![]() |
|