![]() |
Ben İki Kişilik Yaşıyorum Sen Bilmiyorsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben İki Kişilik Yaşıyorum Sen BilmiyorsunBen iki kişilik yaşıyorum, sen bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() İki kişilik uyuyorum, iki kişilik uyanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapatıp, ellerimi yüzünde gezdirmek, önce ellerime ezberletmek seni ![]() ![]() ![]() Seninle seyretmek yıldızları ![]() ![]() ![]() Seninle aramak düşlerimdeki o uzak, keşfedilmemiş yeri ![]() ![]() ![]() Pembe mercan kayalıklarını,kırmızı balıkları, sarı yosunların sardığı cam şeffaflığındaki deniz taşlarını, denizkızlarını ![]() ![]() ![]() Bir ucu bendeki gökkuşağının, diğer ucundaki o hazineyi ![]() ![]() ![]() Yüreğinde bir avuç toprak bulabilmek oralardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle açmak buz gibi demir kapıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen konuşurken dinlemek saatlerce ve öpücükten virgüller kondurmak, yarım nefeslik duraklar vermek kelimelerinin arasına ![]() ![]() ![]() Derin uykulardayken seyretmek seni ve yüzünde gördüğüm o çocuk masumuyetine yüzümü sürmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geldiklerinde seninle sevinmek ve seninle hüzünlenmek giderlerken ![]() ![]() ![]() Seninle kaybolmak bilmediğimiz bir şehirde ![]() ![]() ![]() Güzel bir kış şarkısını yeniden söylemek seninle ![]() ![]() ![]() Bütün tik-tak lardan uzak, dünya zamanının çok ötesinde bilinmeyen zamanları keşfetmek seninle ![]() ![]() ![]() Vücut dilinin kurduğu her cümlenin tek öznesi ve sebebi olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben iki kişilik yaşıyorum, sen bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|