![]() |
Bir Hayal Olduğunu Kimseye Söyleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Hayal Olduğunu Kimseye Söyleme![]() Aralıksız batan sözcüklerinin, an be an yüzünü ölüme çevirdiği yerden yazıyorum sana ![]() ![]() Ne bundan önce söylediklerimi ne de bundan sonra söyleyeceklerimi ![]() ![]() ![]() Bu defa dinleme! Attığım her adımda bir parça daha yıkılan duvarların altında kalmaktan, ayıramadığın dakikaların geceler boyunca sinirini taşımaktan yoruldu ruhum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adresimi de sil adımlarından;sanırım bundan böyle evde olmayacağım ![]() Nefesimle çoğalacakken, nefesimi tıkadın sen! Geçen her günde, soyunurken tüm kelimelerim yavaş yavaş sana, sen, durdurak tanımadan yeni bir kıyafetle çıktın karşıma ![]() Parmak uçlarımda kaybediyorum sıcaklığını ![]() Seni unutmak istiyor kalbim çok acıyor ![]() ![]() hava kararmaya başlayınca, daha çok arıyorum sanki seni ![]() ![]() ![]() ![]() bil(m)iyorum ![]() ![]() ![]() ![]() artık hissetmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaşadık mı sahi senle? gülüyordum galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gülmek bana yakışmıyor (mu) !!! edebiyatı seviyor(d)um ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() küstüm, gel____(me) artık ![]() aşk acı çekmekse sev____(me) artık ![]() kara gecelerde ben bulurum yoldaş kendime, kork____(ma) çekmem fişini hayatın!!! yoruldum, kuramıyorum artık ![]() nolur, gel_____(me)!!! Bunların yalan olduğunu kimseye söyleme ![]() ![]() <!-- / message --><!-- sig --> |
![]() |
![]() |
|