![]() |
Çaresin Çaresizim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çaresin Çaresizim![]() kafamı dağıtmak için yapmadığım şeyleri yapar olmuşum şimdi farkettim ![]() ![]() seni hatırlatan herşeyden uzak kalmaya çalışıyorum ![]() bi yerde okumuştum:çaresizseniz çare SİZSİNİZ demişti ![]() ![]() ![]() ![]() kendimle başbaşayım neye yarar??bana lazım olan,çarem olan sensinki! soğuk ve itici artık baltığım herşey ![]() düşünüyorum yastığıma basımı koyduğum her gece ![]() ![]() ![]() ne kadar doldurmuşum kendimi seninle ![]() ![]() ![]() ![]() Artık hayallerimi anımsamak bile işkence gibi,artık hayallerimde sen yoksun! seninle ilgili hayal bile kuramıyorum!!korkuyorum inanırmısın??düşünmekten bile korkuyorum ![]() ![]() yine bir yerde okumustum:kalabalık içinde bile yalnızım diyordu yazan ![]() şimdi çok iyi anlıyorum,beni sensiz bıraktığın günden bu yana onlarca kişinin içinde yalnız yaşıyorum ![]() ![]() ne kadar şey okumusum?neden böyle zamanlarda aklıma geliyorki?? zaten kötüyüm!! dokunduğum,baktığım her şeyde zaten seni hatırlıyorum ![]() ![]() nafile çabalarım!bu zalim bi oyun ![]() ![]() ![]() ![]() ağlamaktan utanacağım aklıma bile gelmezdi ![]() ![]() ![]() hıçkırıklarım olmadan tek gecem geçmiyorki artık ![]() ![]() boş boş bakmanın ne demek olduğunuda öğrendim ![]() ![]() ![]() konusan insanları dinlermiş gibi yapıyorum ![]() ![]() ![]() yaşıyorum işte,ama eksik ama fazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çaresin,çaresizim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|