![]() |
Nefretimsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() NefretimsinSana bir mektup yazmak istedim, okumadan hislerimi duygularimi anlayabilecegim bir mektup ![]() ![]() Belki bana olan kinin dahada artacak, yada belki ![]() ![]() belki beni anlayacaksin bu mektupla ![]() ![]() Bu mektubu senden baskasi anlamayacak, nasil anlasin benim hissettiklerimi hissetmiyorsa? Benimkide laf, bu mektubu senden baska herkes anlayacaktir cunki beni anlamayan bi sen varsin bu dunyada ![]() ![]() Hersey daha guzel olabilirdi biraz caba sarfetseydin, ama nerde sende o yurek?!? Zevklerim bile degisti sayende ![]() ![]() Senin sevdiklerini bende sevdim, seni uzenleri sildim kitabimdan! Nerden bilecektim herseyin boyle olacagini? Bilseydim gonlumu sana verirmiydim? Beni incitmene izin verirmiydim? Gozumdeki yaslar bile senden sikayetci ![]() ![]() Dunyada ugruna gozyasi dokecek o kadar mukemmel insan varken zavalli gozlerim senin icin agliyor! Ne kadar aci, ne kadar kotu bir durum ![]() ![]() Ama olsun be delikanlim, benim gozlerimde senin icin aglasin ![]() ![]() Belki bu yaslar seni degistirir gunun birinde ![]() ![]() gecte olsa ![]() ![]() Aslinda hicbirsey icin hicbirzaman gec olmaz, yeterki beni anlayacagin gun gelsin ![]() ![]() kendini anlasan kendini tanisan benim icin yeterde artar ![]() ![]() Seni tanidikca cok sey kazandim, insanlari tanidim, hayati tanidim ![]() ![]() ama seni tanidikca kazandiklarimdan cok kaybettiklerim oldu, insanlara olan guvenim mesela ![]() ![]() Oysa ne kadar mutluydum seni tanimadan once, hersey cok guzeldi ![]() ![]() Asla birini sevmem derdim, dertsiz basimi derde sokmam derdim ![]() ![]() Sen hayatima girmekle en buyuk hatayi yaptin, sen-sakrak bir kizi yasayan bir olu haline getirdin ![]() ![]() Mutlu musun bari eserinle? Istedigin bu muydu? Baskalarinin cektirdiklerinin intikamini neden benden aldin? Neden beni kendine asik ettin? neden?!? Herseye ragmen gulumsuyorum, Rabbim insanlara cekemeyecegi cile vermez biliyorum ![]() ![]() Birgun gelecek senide unutacagim ![]() ![]() Hayat boyle iste ![]() ![]() Sevmek, sevilmek, unutmak, unutulmak ![]() ![]() Hepsini yasar insan, hem sever hem sevilir, ve gun gelir unutur, belkide unutulur ![]() ![]() En acisida bu olsa gerek; UNUTULMAK! Gun gelecek bunu sende yasayacaksin, o gun beni anlayacaksin ![]() ![]() Bu kiza bu acilari ne hakla cektirdim diye soracaksin kendine ![]() ![]() gun yine affedecegim ![]() ![]() Seni sevdigimden ,seni istedigimden degil, senden intikam alabilmek icin ![]() ![]() cunku; AFFETMEK EN BUYUK INTIKAMDIR!!! |
![]() |
![]() |
|