![]() |
Bak Bir Ömür Bitti Bu Son Dileğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bak Bir Ömür Bitti Bu Son DileğimBak bir ömür bitti, Bu son dileğim ![]() ![]() ![]() Dön ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onca zaman geçti hiç mi düşünmedin? Hiç mi için acımadı? Ömrümü aldın gittin, beni bitirdin, hiç mi kanına dokunmadı? Bak işte, bak bir ömür bitti ![]() ![]() ![]() Hiç birşey istemedim senden, "kal, ne olur gitme!" bile demedim, gitmeyi kafana koymuştun ![]() ![]() ![]() Şimdi bir tek isteğim, bir tek dileğim var ![]() ![]() ![]() Yetmedi mi gittiğin yollar? Sıkılmadın mı boş hayatlardan? Bak dağlar, taşlar ağladı benimle ![]() ![]() ![]() Açtığın yara her yeri yaktı, geçti, talan etti de, bir sen mi hissetmedin? Nasıl bir ruh taşıyorsun söylesene ![]() ![]() ![]() Hadi, hadi dönsene!!! Denizde kaybolmuş bir sandal gibiyim, Seni sensiz yaşadım, öksüz mü öleyim? Dalgalara kapılmış, bir o yana, bir bu yana savrulmak nasıl bir şey bilir misin? Kalabalıkta kayboldun mu hiç? Gittiğinden beri yolumu kaybettim ben, kendimi bulamıyorum, bulup hayata dönemiyorum ![]() Ölüm geçiyor avuçlarımdan, sensiz tutamıyorum ![]() ![]() ![]() Seninle bile hep tek başımaydım ![]() Dön hadi sensizlik yalnızlık olmaktan çıksın ![]() ![]() ![]() Yaşadığım zamanı sensizliğe mahkum ettin, öldüğüm zamanı bari azad et sensizlikten ![]() ![]() ![]() Yüzünü görmeden, sesini duymadan, seni hissetmeden kaybolmama izin verme! Hadi, hadi dönsene!!! Bu senden son arzum, Son dileğim ![]() ![]() ![]() Ne olur aşkım kollarında can vereyim! Bunlar son çığlıklarım, son haykırışlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha seni istemeyeceğim senden, söz! Bir kereliğine, kayboluşuma kadar, yalanda olsa sevsene ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|