![]() |
Düşünmeli İnsan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünmeli İnsanİnsan Düşünmeli Giderken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum Diyorsa İçi Titremeli İnsanın! Seviyorum Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Elimde Olmayan Sebeplerden Gidiyorum Ama Allah Şahidim Olsunki Senden Başkası Girmeyecek Yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine İnsan Duygularını,Yıllarını,Yaşananları Çiğneyip Giden İnsana Geri Dönme Cesaretini Vermemeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Nasıl Olsa Affeder'' Cümlesini Kurdurtturmamalı Karşısındakine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve İnsan Çok Düşünmeli Sevgisini Verirken Sevda Aleminde Güneşli Günlerin Yanısıra Fırtınalı Günlerinde Olacağını Bilmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan Uzun Uzun Düşünmeli Bu Yola Girerken Sevda Köprüsünün Sırattan İnce Olduğunu Çok İyi Bilmeli İnsan! Sevda İşinin Yüreklilerin İşi Olduğunu Bilmeli ![]() ![]() ![]() ![]() Ama En Önemlisi Sevda Aleminde Sadece Yüreklilerin Barınabileceğini Çok İyi Bilmeli İnsan !!! Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|