Seni Seviyørumlardayım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni SeviyørumlardayımSeni seviyorum ![]() kaç sevgilinin dilinde dolandı bu iki sözcük![]() kaç ruhsuz sevişmenin başlangıcı oldu![]() ![]() kaçının yalanlarını arkasına gizledi![]() kaçının günahını yüklendi![]() Seni seviyorum ![]() ne kolaydı halbuki yazabilmek ya da agzından fırlatıvermek![]() oysa bir okadar da agırdı yükü![]() İçimden söyleyemediğim bir sır gibiydi dudaklarımda önceleri ![]() sana haykırılmaması gereken gizli bir sır gibi yüreğimdeki hazine sandıgına kilitlenmişti![]() ta ki elimden uçtugunu hissettiğim ana dek![]() ve dilimden dökülüverdi sana dair her şey![]() aslında sadece iki sözcük![]() seni seviyorum![]() Utanmadım söylemekten utanmadım haykırmaktan ![]() utanmalı mıydım hiç düşünmedim aslında![]() masumca saklanmış bir sevginin dillenmesi olmuştu seni seviyorum![]() oysa konuşmadan da defalarca gözlerimde bunu söleyebilmenin provasını yapmıştım![]() düşlerimde gözlerimi hiç kaçırmadan sana seviyorumlarımı sıralamış¤kagıttan düşlerimi¤ dogmamış çocuklarımıza benzer bez bebeklerimi ellerine verip sana sarılıp saatlerce aglamıştım ![]() Defalarca söylemeye hazırlanmış öle gelmiştim yanıbaşına ![]() ve her seferinde pişman olmaya dair bi korku belirdi içimde![]() ince bir çizgide yürüyen bir ip cambazı gibi dengemi kaybedip düşme korkusu bürümüştü gözlerimi![]() ve susmuştu seni seviyorum![]() Şimdi haykırışlarla seni seviyorumları sıralamanın çoşkusundayım ![]() yüzü kızarması gereken belki de seni seviyorumlar şimdi![]() benim dudaklarımdan dökülenler masum bir sevginin yürekte yeşertilmiş hali…Oysa şu anlarda bir yerlerde birileri seni seviyorum diyor inanmadan sevmeden yalan dünyaları ugruna![]() küçülüyor sevgi sözcükleri arzuların boyundurugu altında![]() Bense seni seviyorum diyorum ![]() hissederek¤yüreğimdeki her haykırışla seni seviyorum![]() ![]() Ve seni seviyorumlardayım ![]() ![]() |
|
|
|