07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün İçim ''Cam Kırığı''

ßugün içim ''cam kırığı'' ,milyonlarca parçalarda  Her birinde seni,beni bulduğum herşeyden sakındığım günlerde  ßugün her günden farklı,sensizliği fark ettiğim,belkide ilk defa hissettiğimdin  Çaresiz günlerde sarıldığım,tozlanacak diye aklım gittiğiydin  ßirgün elimden kayacak diye bazen dokunmaya bile korktuğumdun  Öle narindiki duruşun,bir tüy kadar hafifti dokunuşlarda
ßugün içim ''cam kırığı'' ,milyonlarca parçalarda  Seni sensizliği en derin yerlerde bıraktığımdın  Öyle sıkı kitlemiş ve sarmıştımki ,kendimce dokunulmazımdın  ßilmeliydim birgün zincirlerimin kırılacağını,bile  bileee karşı koyamazımdın  Herkesin yaşamaya korktuğu,bi o kadar da imrendiği sevgimin odak noktası, izdüşümümdün  Kendimle bile yaşarken yüreğimden öteye sakındığımdın
ßugün içim ''cam kırığı'' ,milyonlarca parçalarda  Kendimle başbaşayım şimdilerde  Geri dönülmezliğim her anımda  Arkamı dönsemm oysa bütün güzelliğiyle orada  Şimdilerde sadece sessiz senle yetinmezlerde  Nereye kadar gittiği belli olmayacak bir serüvenin sonlarında  ßildiğim tek ''doğrunun'' sen olduğu gerçeklerde 
ßugün içim ''cam kırığı'' ,milyonlarca parçalarda 
CaM KırığıM  durduğu yerde sızLıyor,öyLe kanamaktaki artık ßen de durduramıyorum içimdeki tarifsiz yarayı,zaman akıp gidiyor ve ßen sadece ßekLiyorum neyi ßekLediğimi biLe biLmeden  
CaM KırığıM  benden bir parçayken,artık herkesin içinde kanayan yaraya tercuman oLan bir haykırış oLdu sanki,hep var oLan kimsenin dokunmasına izin vermediğimiz,bize özeL ve bir o kadar da acıtan haLiyLe kanayan yaramız
CaM KırığıM  topLanamaz gibi duran,içimizde ne var ,ne yok ise aLıp götüren bir fırtınayLa birLikte sürükLenip gitti bir yerLere ve bizz sadece canımızı yakan kısmıyLa kaldık öyLece gidenLerin ardından 
CaM KırığıM  Sen ßenim CaM KırığıM'dın Hep kanayan ama vazgeçiLmezim,yanımda oLsan da oLmasan da 
|
|
|