Bugün İçim ''Cam Kırığı'' |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün İçim ''Cam Kırığı''![]() ßugün içim ''cam kırığı'' ,milyonlarca parçalarda ![]() ![]() Her birinde seni,beni bulduğum herşeyden sakındığım günlerde![]() ![]() ßugün her günden farklı,sensizliği fark ettiğim,belkide ilk defa hissettiğimdin![]() ![]() Çaresiz günlerde sarıldığım,tozlanacak diye aklım gittiğiydin![]() ![]() ßirgün elimden kayacak diye bazen dokunmaya bile korktuğumdun![]() ![]() Öle narindiki duruşun,bir tüy kadar hafifti dokunuşlarda![]() ßugün içim ''cam kırığı'' ,milyonlarca parçalarda ![]() ![]() Seni sensizliği en derin yerlerde bıraktığımdın![]() ![]() Öyle sıkı kitlemiş ve sarmıştımki ,kendimce dokunulmazımdın![]() ![]() ßilmeliydim birgün zincirlerimin kırılacağını,bile ![]() bileee karşı koyamazımdın![]() ![]() Herkesin yaşamaya korktuğu,bi o kadar da imrendiği sevgimin odak noktası, izdüşümümdün![]() ![]() Kendimle bile yaşarken yüreğimden öteye sakındığımdın![]() ßugün içim ''cam kırığı'' ,milyonlarca parçalarda ![]() ![]() Kendimle başbaşayım şimdilerde![]() ![]() Geri dönülmezliğim her anımda![]() ![]() Arkamı dönsemm oysa bütün güzelliğiyle orada![]() ![]() Şimdilerde sadece sessiz senle yetinmezlerde![]() ![]() Nereye kadar gittiği belli olmayacak bir serüvenin sonlarında![]() ![]() ßildiğim tek ''doğrunun'' sen olduğu gerçeklerde![]() ![]() ßugün içim ''cam kırığı'' ,milyonlarca parçalarda ![]() ![]() CaM KırığıM ![]() ![]() durduğu yerde sızLıyor,öyLe kanamaktaki artık ßen de durduramıyorum içimdeki tarifsiz yarayı,zaman akıp gidiyor ve ßen sadece ßekLiyorum neyi ßekLediğimi biLe biLmeden![]() ![]() ![]() CaM KırığıM ![]() ![]() benden bir parçayken,artık herkesin içinde kanayan yaraya tercuman oLan bir haykırış oLdu sanki,hep var oLan kimsenin dokunmasına izin vermediğimiz,bize özeL ve bir o kadar da acıtan haLiyLe kanayan yaramız![]() CaM KırığıM ![]() ![]() topLanamaz gibi duran,içimizde ne var ,ne yok ise aLıp götüren bir fırtınayLa birLikte sürükLenip gitti bir yerLere ve bizz sadece canımızı yakan kısmıyLa kaldık öyLece gidenLerin ardından![]() ![]() CaM KırığıM ![]() ![]() Sen ßenim CaM KırığıM'dın![]() Hep kanayan ama vazgeçiLmezim,yanımda oLsan da oLmasan da![]() ![]() |
|
|
|