![]() |
Bekleyişin Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekleyişin ÖyküsüGünler Güz Yaprakları Gibi Birer Birer Dökülürken Ayaklarımın Dibine Ben Her Gece Karanlığa Dikip Gözlerimi Senin Aydınlığını Bekledim ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Binlerce Adım Attım Bu Kentin Sokaklarında Her Köşeyi Her Parkı Her Ağacı Ezberledim ![]() ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Evlerin Duvarları Birer Birer Üzerime Yıkıldı Her Bir Hücremin Acısını Taa Yüreğimde Hissederken Beni Enkazın Altından Çekip Alabilecek Elini Aradım ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Özlem Şarkılarını Ezberledim ![]() Söyledim ![]() ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Senden Gelecek Tek Bir Haberi Bekledim Saatler Asır Gibi Geldi Geçmedi ![]() Çalan Her Telefonu Yüreğimin Deli Gibi Çağlayana Dönen Atışlarıyla Açtım ![]() Senden Başka Duyduğum Her Seste Hep Aynı Hayal Kırıklığını Yaşadım ![]() Onlar Beni Duymak İstiyordu ![]() ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Seni Aramaktan Yorgun Düşmüş Bedenimi Karanlığın Kucağına Uzattım Her Gece Bir An Önce Sabah Olsun Diye Uykunun Beni Çekip Almasını İstedim ![]() ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Her Yağmurla Birlikte Hüzünde Yağdı Bu Kentin Üzerine ![]() İşaretiydi Benim İçin ![]() ![]() Sırılsıklamdım Her Mevsim ![]() ![]() ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Denizin Sonsuz Maviliğine Umut Bağladım Kıyılarda Fark Ettim Bekleyişlerimi ![]() ![]() Ben Gemicilerin Hasret Türkülerine Eşlik Ettim ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Gözümden Tek Bir Yaş Akmadı ![]() ![]() ![]() Kimselere Söyleyemedim Acılarımı Bekleyişimin Öyküsünü Kimselere Anlatamadım ![]() Nice Fırtınalar Koptu Yüreğimde Dalgalar Dövdü Hayallerimi ![]() Sığınacak Bir Liman Yaslanacak Bir Omuz Aradım ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|