![]() |
Çocuk Olmak İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Olmak İstiyorum"Çocuk olmak istiyorum" diyorum kimseler duymadan, içten içe ![]() ![]() ![]() Ne tuhaf! Küçükken, hep büyümek isterdim ![]() ![]() ![]() Büyümek ve her istediğimi yapabilmek ![]() ![]() ![]() Şimdilerde ne çok gülüyorum, o zamanlar içten gelen isteğime ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar 18 yaşında olmak, ne kadar büyük bir şeydi benim için! Sanki hayat değişecekmiş gibi bekledim doğduğum günü ![]() ![]() ![]() Ve bir gün o gün geldi, artık 18 yaşındaydım ![]() ![]() ![]() Ne değişti? Hiçbir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoş neyin değişmesini bekliyordum ki? Cevap isteme, cevabım yok! Masumdu tüm duygular o zaman ![]() ![]() ![]() Ne çok ağlardım ![]() ![]() ![]() Kimseler görmezdi gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() Daha çocukken, hayallerimi cebime koyup, unutmuştum rüyalarımı ![]() ![]() ![]() Olgun, sorumluluk sahibi, ne yapması gerektiğini bilmesi gereken küçük bir kız ![]() ![]() ![]() Her şeyi taa o zamanlarda bile içime atardım ![]() ![]() ![]() Kendi içimde çözmeye çalışmak, yapmaya çalıştığım en zor davranıştı belki de ![]() ![]() ![]() Sevgimi belli edemez, hep kaçardım sevgi gösterisinde bulunanlardan ![]() ![]() ![]() Bu özellik hala benimle ! "Kelebek" derlerdi bana arkadaşlarım ![]() ![]() ![]() O zaman sebebini anlayamazdım ![]() ![]() ![]() Şimdilerde anlıyorum ![]() ![]() ![]() Kelebekler çok narindir, en ufak bir şeyde kırılırlar ya işte sebep bu! Hiç kırılamazdım ki oysa ![]() ![]() ![]() Ne o zaman ne de şimdi! Hep anlayış ve sabırlı olmak bana yapışan hem en iyi hem en kötü özellik olsa gerek ![]() ![]() ![]() Şimdi 22 yaşındayım ![]() ![]() ![]() Ve yine ne tuhaftır ki, büyüme isteğim tersi bir hal aldı ![]() ![]() ![]() Artık küçülmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Kapris yapmak, şımarmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Her şeye gülmek, durup dururken ağlamak ![]() ![]() ![]() Sokaklarda koşuşturmak ![]() ![]() ![]() İçimde, kaygılara yer vermeden yaşamak ![]() ![]() ![]() O an ne düşünüyorsam yapmak istiyorum belki de ![]() ![]() ![]() O zamanlar ne yapsan çocuk olduğundan hoş görülür ya, işte ben o hoşgörüyü özlüyorum ![]() ![]() ![]() Bayramlarda sabahın erken saatlerinde herkesten önce kalkıp, bayramlıklarımı giymek, doyasıya şeker yemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri karanlıktan korkup, ışığı söndürmeden uyumak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sözün özü; çocuk olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Büyümek; kötüleri tanımakmış ![]() ![]() ![]() Büyümek; susmakmış ![]() ![]() ![]() Büyümek; çaresizliğe boyun eğmekmiş ![]() ![]() ![]() Büyümek; acıyı en derinlerde yaşamak, Sonra o acı ile gülebilmekmiş ![]() ![]() ![]() Her şeyi anlamakmış büyümek ![]() ![]() ![]() Evet anlıyorum artık her şeyi ![]() ![]() ![]() Ve anladığıma, ağlıyorum çaresizce ![]() ![]() ![]() Şimdilerde küçükken sebepsiz yere akıttığım gözyaşlarımı özlüyorum ![]() ![]() ![]() Herkese küçük, bana büyük gelen mutluluklarımı istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben dileğimi geri aldım! Çocuk olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Doyasıya çocuk olmak ![]() ![]() ![]() Sevimli, mutlu, küçük bir kız çocuğu…! Bu mümkün mü? Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|