![]() |
Ve Ben Gidiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Ben Gidiyorum![]() Gitmeler, mana taşımalı ve bir çözümün başlangıcı olmalı ![]() ![]() ![]() Her halde ne zaman aklıma gitmeler düşse ilk yazdıklarım sanaydı ![]() Nerede olduklarını bilmiyorum, her halde yaktım; şu anda hatırlamıyorum ![]() Neden böyle olduğu hakkında inan hiçbir fikrim yok ve bu fikirsiz halim, almakta olduğum yolda fena halde canımı yakıyor ![]() Yolum uzun ![]() ![]() Ben bunları sana yazarken, kim bilir kimlerlesin? Yüreğini ferah tut, artık benimle aynı şehirde değilsin! Yanlışlıkla bile karşına çıkmayacağımdan emin ve rahat ol ![]() Belki hiç tanış olamayacaksın, şu anda bu sayfanın üzerine düşen cümlelerle ama ben o cümlelere seni soracağım Nasıldır diye ![]() Çok kullandığım cümlelere aşinasın ve genelde bende zuhur eden garip hallerin beyanıdır o cümleler ![]() Bak yine kullanıyorum, ne garip bir haldir ki kendimde değilim ![]() Kendimde olamadığımdan olacak, üç saniye evvel yazdığım bir cümleyi, neleri düşünerek kaleme aldığımı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kendini suçlamayacağını biliyorum, zaten suçlaman için bir neden de yok ![]() Dönüşümden hiç bahsetmiyorum çünkü ayrılırken dostuma elveda diyebildim sadece, o kadar ![]() Ve işte benden bu kadar Ve ben gidiyorum ya, sonrasından habersiz, bir yerlere varmayı ümit ederek, şimdi sen gülmelisin ![]() Gidişin İlk Saatleri Hep Böyle Acı Olmalı Giden Hep Böyle Yanmalı Yanıyorum Ve bir yanım hep kanıyor Kanayacak Remzi Şimşek |
![]() |
![]() |
|