![]() |
Aşk Fıstık Evlilik Burmalı Kadayıf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Fıstık Evlilik Burmalı KadayıfAşk nedir dedi gurme olan bir müşterim, bende Antep fıstığıdır dedim ![]() ![]() ![]() Kabugu çok serttir, dişini kırar, çok acıtır ![]() ![]() ![]() İçinin tadı çok güzeldir, ne kadar yersen ye hemen bir tane daha istersin ![]() ![]() Tuzsuz fıstık özünde yanında hiç birşey istemez ![]() ![]() ![]() insan tuzlu birşeyi fazla tüketemeyip bir yerden sonra kesilir ![]() ![]() ![]() Kavrulmuş fıstığın içi suyunu kaybettiği için çok daha yoğun olur, tıpkı minyon tipli kızların daha iyi sevgili ve anne olması gibi ![]() Fıstığın içi ufaldiği için hem daha fazla fıstık tüketirsin hemde aldığın zevk kat be kat artar ![]() ![]() Sonra ben bir soru sordum? Evlilik nedir? peki dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Evlilik gibidir Burmalı Kadayıf, Antep fıstığının varlığını yücelten, en yüksek noktadır ![]() ![]() ![]() Fıstık en rahat tüketildiği formattadır ![]() ![]() ![]() Erkek ailesini koruyup sarmalar ve aileye her zaman şekil verir ![]() ![]() ![]() Burmalı kadayıfın orta kısmı en guzel kısmıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|