![]() |
Ne Diyim Ki Sana Bilmen Lazım Aslında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Diyim Ki Sana Bilmen Lazım AslındaBazen Ne Yapsan Olmaz ![]() ![]() Değiştiremezsin Elindekileri Yedekleriyle ![]() ![]() Bazen Hani Böyle Buruksundur Nedensiz Ve Hani Birazcık Heyecanlı ![]() ![]() Yapmak İstediklerin Vardır ! Umutların, Hayallerin ![]() ![]() Henüz Hiçbirşey Tam Olarak Yaşanmamıştır Hayatında ![]() ![]() Sen Hiç Bilmesende ! Hep Yaralarımız Vardır Gizli Kapaklı ![]() ![]() ![]() Kimselerin Bilmediği, Bizi Düşündüren Uzaklara Dalıp Götüren Yaralar ![]() ![]() Kimisi Gönül Yarası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama İnsan Hep Memnuniyetsizdir Ne Verirsen Ver Hep Daha Fazlasını İster Ve Mutlu olmayı Bilemez Gülerken Duraksar Bir Anda Yeni Eksiklikler Bulmaya Başlar Yaşantısına Ve Bundan Hayat'ı Sorumlu Tutar ![]() ![]() Şükretmeyi Bilmez Pek ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım Bu Yüzden Kırar Etrafındakileri Ve Çok Sonra Farkına Varır İncittiklerinin ![]() ![]() Zaman Geçmiş'tir ![]() Geç Kalınmıştır Gönül Almaya ![]() ![]() Her Zaman Ertelediğin O "An" Varya Dünde Kalmıştır Artık Ne Yazık Ki Doyumsuzuz Biz! Birileri Gitmiştir Belki Ama Mutlaka Geride Kalanlar Vardır ![]() ![]() Sen Bilmesende Herkesten Çok Sevip Düşünenler Vardır ![]() ![]() Ama Sen Varya Sen Kıymet Bilmezsin ! Yetmez ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() ![]() Hep Daha Fazlasını İstersin ![]() ![]() ![]() Oysa ki; Seni Sevenleri Çok Değill Birazcık Düşünsen Birazcık Anlasan Yada Anlamaya Çalışsan Ortada Hayat Denen Döngüde Hiç Bir Problem Olmadan Ağız Tadı İle Yaşayacaksın Herşeyi Biliyosundur Aslında; Elindekileri Giderleri Gelirleri Şimdi'yi Geçmiş'i ![]() ![]() Dedim Ya Gözün Doymaz Ki Senin ![]() ![]() Ve Sonra ![]() ![]() ![]() Kaşlarının Arası Çatıktır Alnın Kırışmış Gözlerin Kamaşmıştır ![]() ![]() Sen Halen Hayatını Düzene Sokmaya Biraz Daha İlgi, Biraz Daha Para, Biraz Daha Şaşağlı Derken Ak Düşmüştür Bile Saçlarına ! Belki Bu Kadar Bile Değil Sana Verilen Zaman İlla Ki De Yaşlı Ölüceksin Diye Bir Kanun Yok Ki ! ![]() ![]() Daha Dün Gördüm Tabutu Üzerinde Uçurtma Vardı 6 Yaşında Bir Çocukmuş Henüz Hayat'ın Farkına Varamayan ![]() ![]() Anlıyor Musun ? Sen Adam Olmazsın Biliyorum ![]() ![]() Olsun Belki Belki Bir Gün Kendini Hayat'a Göre Değilde Elindekiler İle Toparlarsın ![]() ![]() Ve Sen Son'un Farkına, Tadına Vardığında Geçmiş Ol(sun) Maz ![]() ![]() ![]() Boşversene ![]() ![]() ![]() Bildiğini Okuyacaksın Kime Söylüyorum Ki Ben ?? İç Çektiğimde, Yutkundugumda, İçtiğim Çayın Tadında Ve Oturdugum Koltukta ![]() ![]() O Kadar Çok Şey Geliyor Ki Aklıma ![]() ![]() Benim İçin Çırpınan Onca İnsan Bense Silip Atmışım Defterden ![]() ![]() ![]() Şimdi Anlıyorum da Çok Geç Kalmışım Elimdekilerin Tadına ! Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|