Değerini Bilen Bütün Kadınlara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Değerini Bilen Bütün KadınlaraDeğerini bilen bütün kadinlara Bir konusma sirasinda adamin biri kadinin birine sormus: 'Nasil bir erkek ariyorsun?' Kadin bir süre sessiz kaldiktan sonra adamin gözlerinin içine bakarak sormus: 'Gerçekten bilmek istiyor musun?' Adam biraz isteksiz, 'Evet' demis ![]() Ve kadin baslamis anlatmaya ![]() ![]() ![]() 'Bugün ve bu yasta bir kadin olarak, bir erkege onun benim için benim kendime yapabilecegimden fazla ne yapabilecegini soracak konumdayim ![]() Kendi masraflarimi karsilayabiliyorum; bir erkegin yada bir baska kadinin yardimina gerek duymadan evimi idare ediyorum Böyle olunca, 'Sen masaya ne koyuyorsun?' sorusunu sorma konumundayim![]() Adam kadina bakmis Paradan söz ettigini düsünüyormus![]() Kadin hemen bu düsünceyi düzeltmis: 'Sözünü ettigim, para degil ![]() Ondan öte bir sey istiyorum Hayatin her alaninda mükemmeliyeti arayan bir erkege ihtiyacim var 'Adam arkasina yaslanip kollarini kavusturarak kadindan biraz daha açiklama istemis Kadin baslamis anlatmaga:'Kendini zihnen mükemmellestirmeye çalisan birini istiyorum, çünkü sohbet ve zihnen uyarilma ariyorum Basit bir adama ihtiyacim yokRuhen mükemmellesmeye çalisan birini ariyorum, çünkü dengesiz bir birlesmeye ihtiyacim yok![]() Inananlarla inanmayanlarin bir araya gelmesi felakete yol açar ![]() Bir kadin olarak yasadiklarimi anlayacak kadar duyarli, ayagimi saglam basmami saglayacak kadar güçlü bir erkek ariyorum ![]() Saygi duyabilecegim birini ariyorum Ona boyun egmem için onu saymam gerekir Ben ona ne kadar durust ve acıksam, onunda bana durust ve acık olması gerekir![]() Kendi isini,hayatını yürütemeyen adama boyun egemem ![]() Boyun egme konusunda sorunum yok ![]() ![]() yeter ki buna deger biri olsun![]() Tanri kadini erkege es ve yardimci olarak yaratmis Kendine yardim edemeyen adama ben yardim edemem 'Kadin aklindan geçenleri böyle döküverdikten sonra adama bakmis ![]() Adam yüzünde saskin bir ifadeyle oturakalmismis: 'Çok fazla istiyorsun ' demis![]() 'Degerim çok fazla ' diye yanitlamis kadin![]() degeri çok fazla olan bütün kadinlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|