![]() |
Sinirliyim Lütfen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinirliyim Lütfenbu alemin kralı benim diyenler; haberiniz olsun biz demokrasiye geçtik ![]() ![]() yazık gerçekten yazık olduğunu düşünüyorum güzel kızlarımıza,yakışıklı arkadaşlarımıza ![]() ![]() ![]() ![]() kendi çocukluğumu hatırlıyorum da;elindeki çikolatayı yanındaki arkadaşından sonra yemek mutluluktu,bir de kuş dili konuşurduk bütün salaklığımız buydu ![]() buradan kendilerine garip ve bi o kadar gereksiz tanımlamalar yakıştıran,insancıklara sesleniyorum ![]() ![]() ![]() --bÖYllle bi yaZI çe$İDi yQqtttur wAzqeçiiin lütffFEn sayFALARI KirlettmeqTEn ![]() --etrafındaki zengin çocuklarla sırf parası arabası vb için takılan üç kuruşluk çıtırlar;tabi ki o arkadaşlarla gezebilir kendinizi onlara köpek yapabilirsiniz ne de olsa araba karşılığı öpücük verenlerdensiniz ama lütfen bize o arkadaşları adam kendinizi de insanmış gibi lanse etmeyin ![]() ![]() --ciks,tikky,clubber ya da bu tarz ıvır zıvır insanlar kalıba sokup yormayın kendinizi lütfen ![]() ![]() --dümenden sosyalistler,sahtekar hocalar,la fontaine entellektüelleri,eline birayı alıpta içindeki yalnız hayvana bi kız arkadaş bulurum amacıyla duyarlı bi insan evladıymışçasına takılan minik tekel bayii önü insanları hadi çocuğumm gidin artık yatın bak saat kaç oldu ![]() --karşılarına çıkan minicik sorunlarda-ay ben şimdi napıcam,eyvahh nasıl yapmalıyım,ne yapsam ne yapsam diye düşünüp kendini bunalımdan bunalıma sürükleyen,etrafta ilgi odağı olmak isteyen arkadaşlar hiç bişi yapmayın sadece gidin hızlıca uzaklaşın lütfen ![]() ![]() --bazı basit insanlara sanatçı diyipte onlarda hayatın anlamını bulduklarını sanan basit beyinler,işinizi yapın biraz daha düşünün lütfen ![]() ![]() --türbanı,dini,laikliği beş para etmez salakça forumlarda tartışan kaypak insanlar susun lütfen ![]() ![]() --seni seviyorum çünkü diye kitap yazıp aşkı şıp sevdi seviyesinde anlatan(seni seviyorum çünkü bana kahve getirirken güzel görünüyorsun vb ![]() ![]() ![]() ![]() --duygu sömürüsü,geçimsizlik rezaletleri,seyirci mahkemeleri yapan tv programlarına karşı değilim ama onları izleyen onlara reyting kazandıran garip enterasan insan topluluğu biraz daha zorlayın hayatı lütfen ![]() ![]() --elimdeki mizah dergisine bakıp elinde inceledikten sonra,ona at yarışı ekiymiş gibi davranan öküzcük daha saygılı ol lütfen ![]() ![]() ![]() --üzerinde okul üniforması,çantası,kitapları ve okulun karşısındaki duraktan binişyle öğrenci olduğunu bu kadar belli eden bir lise öğrencisinden öğrenci kimliğini göster dediğinde ve okul henüz kimlikleri dağıtmadı abi(öğrenci kimliklerini) cevabını aldığında sen tam ver aklın başına gelsin başka türlü almazsınız kimlikleri gibi bi şeyler söleyerek tam ücret alan minübüs şoförü;sana diyecek küfürsüz söz bilmiyorum ![]() ![]() --bir nesli saçma sapan tartışmalara sürükleyen,üzerlerinden rant sağlayan beyinleri boşaltan sistem;bir yerde hata ver lütfen ![]() ![]() --gitgide özenti olan insanlık,beckham-paris hilton olmak isteyen gençlik dilediğinizi olun tabi size her şey yakışır ama önce insan olun lütfen ![]() ![]() ![]() aklıma geldikçe ekleyeceğim ve gerçekten bu yazdıklarım beni sinir hastası yapmaya yeter ![]() ![]() ![]() OKAN AĞ |
![]() |
![]() |
|