07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Faili Ben Meçhulü Sen
Gidişimin Ardından Sessizlik Çalacak Kapılarını Tek Başına Kalacaksın Hayatın Dikenli Yollarında Batacak, Canın Acıyacak Soracaklar Sana Beni,Nerede Diye ? Bişeyler Söylemek İsteyeceksin Boğazına Takılan Hıçkırıktan Söyleyemeyeceksin SUSACAKSIN !
Gidişimin Ardından Arayacaksın Beni Ama Bulamayacaksın Benzin Atacak,GözLerinin Feri Kaçacak, Yere Düşeceksin Gidişimin Ardından Ağlayacaksın İçin İçin, Yoksun Diye  
Gidişimin Ardından Mahvolacak Tüm Hayatın Zamanların İkişer İkişer Atlayacaklar, Tarihten Kopartacaksın Bensizliği Soracaklar Neyin Var ? Diye Suçlu Yanın Dalganacak Tüm Benliğinde Pişmanlığın Saracak O Gece RenkLi Gözlerini Rengini Kaybedecek Göz Bebeklerin ANLATAMAYACAKSIN
Gidişimin Ardından Yılgın Rüzgarlar Esecek, Yağmurlar Yağacak Anlamsız kalacaksın Tüm Bu Hüzünlere Hiç Dinmeyecek Göz Yaşların, Giden Bana Ağlayacaklar, ADİCENE  
Gidişimin Ardından Anılar Canlanacak Bellegin De, Kovacaksın Gitmeyecekler Oturup Düşüneceksin Yanlışını Savaşacaksın İçindeki Benle 
Kendini Başka Şeylerle Oyalamaya Çalışacaksın Fakat Aklından çıkamayacağım Ölüme Yaklaşacak Ruhun, Ölümü Hak Edemeyeceksin! Bensizliğine AĞLAYACAKSIN 
Gidişimin Ardından Zamanlar Hızlı Gecicek, Sen Unutmaya Yüz Tutmuş Anılarımızı Susturacaksın "O" Sana Dokundukça Sen Kaçacaksın, "Hadi Bana Şarkı Söyle Güzel Sesinle" Diyecek, Sen Söylemeyeceksin ! Yapamayacaksın "O"nsuz Sesim Sessizliğin Olacak KONUŞAMAYACAKSIN 
Gidişimin Ardından Sele Kapılacaksın Şehrinde Kurtaran Olmayacak Yalancı Bedenini Kimsesiz Kalacaksın Sokaklar Küs, Kaldırımlar Isssız,Sen Yalnız Ve Bensiz Saranın Olmayacak ÜŞÜYECEKSİN 
Gidişimin Ardından Seneler Geçecek, Ve Sen UNUTTUM Sonunda Diyeceksin Ve Bir Gün Telefonun çalacak Bir Ses ! Beni Hatırlatacak Ve Sen İşte O Gün ÖLECEKSİN 
Sebep; UNUTAMAMAK  Zanlı; HAYALIM  Faili BEN  Meçhulü SEN  
Alıntı 
|
|
|